IntoSomeThinG predstavlja Vrnitev Dinastije

Ob 23.00, Klub K4

Vrnitev Dinastije je prva epizoda glasbene parodije na nekoč pomembne naftne mogotce, ki so nam kraljevali v 80-ih letih v Dinastiji & Dallasu  in nas prejšnje (in celo današnje) generacije zasvojili z “neoliberalnimi” prijemi, stilističnimi podobami in glasbenimi presežki, ki še dandanes kraljujejo temu svetu (beri: kriza je njihova repriza).

Hkrati je napoved in predstavitev novih glasbenih konstrukcij in kontrastov, žanrov in prepletajočih se podžanrov, ki se spet združujejo in obnavljajo v londonskem podzemlju in prinašajo dolgo potrebovano svežino v klubski prostor. Združitev Roske in JAMirka (glavna protagonista “UK funky” zvokov v Združenem Kraljestvu in pri nas), Heidi s svojo novodobno interpretacijo “Chicaškega Housa” in slovaškega “Slo-Mo” disko-dancerja Rafota.

Uporniški aristokratski sin trgovca z eksotičnimi živalmi in naftnega magnata, Roska, se po letih odtujenosti od očeta odpravlja poiskat brata, ki je med lovom na aligatorje v brazilskem močvirnatem področju izginil neznano kam. Ker je edini dedič naftnega imperija, ga vrsto let spremlja intriga zaradi incestuoznega razmerja z lastno sestrično. Njeni slepoti je botroval prav njegov izginuli brat, ki se je po naporni noči s ferarrijem zaletel v skedenj, si pri tem zlomil 3 rebra in zraven izruval električni drog. Ta je povzročil slepoto mlade dame, ki je ravno v tistem trenutku poskušala zajahati konja. Pri tej ekspediciji mu pomaga uporniška hči njegove mačehe, Heidi, ki je trenutno begunka pred oblastmi, saj je osumljena, da je svojo tekmico za lepotni prestol potisnila skozi galerijo balkona njihove počitniške hiše naravnost v prepad.

V tej epizodi se bo pojavil tudi vrhunski violinski virtuoz JAMirko, ki bo s svojimi UK Funky zvoki odprl portal v nov alternativni svet naših ubežnikov. Mastermind izza kultne radijske oddaje RadYoYo, bo poskrbel za zvočno kuliso samega dramskega zapleta.

Strokovnjak za katarzične trenutke in fatalistične zasuke izpod lastnih rok, Rafko, mladi Slovaški samuraj, pa bo ublažil trdi padec v realnost. Skodrani dizajner in ustvarjalec branda GoPopular.com se bo znova pojavil v “Dinastiji” in poskušal zapeljati “Mlade In Nemirne" na pravo pot.

Arju Intu bo vsem štirim ponudil varno zavetišče pred oblastmi in “kamatarji”, ki bi radi iztržili svoj delež. Širokogrudno jim bo priskrbel neomejen dostop do lastnega minibara in neprekinjen dotok lepotic in lepotcev sumljivega slovesa. Če bi želeli odkriti del te kompleksne intrige še vi, se vsekakor pojavite v Klubu K4 24.09, ko bodo Razvpiti in Podjetni spet stopili iz malih ekranov v velike, in v novi Dinastijski reprizi uprizorili klasično "prime-time" dramo z nepredvidljivimi zasuki in neznanim fatalističnim zaključkom.

PS: Same club, same channel, same time as always. It will feel like it’s (we’ve) never gone away. Esmeralda next press!


ROSKA
: Boter in izumitelj “UK Funky” zvoka, ki nam bo pokazal za kaj pravzaprav gre.
JAMirko : Specialni “UK Funky Broken House” set, ki nam bo prikazal kako se on to gre.
HEIDI : Tretjič z nami, prvič z jasnim namenom “To Make us Jack”.
RAFO : Za sam začetek dinastijske melodrame, pa naša vzhodnoevropska maskota in slovaški “slo-mo” disko dancer številka 1!

Vstop:
do 24h:10 €
študent, letak: 12 €
ostali: 14

Vrnitev Dinastije je prva epizoda glasbene parodije na nekoč pomembne naftne mogotce, ki so nam kraljevali v 80-ih letih v Dinastiji & Dallasu in nas prejšnje (in celo današnje) generacije zasvojili z “neoliberalnimi” prijemi, stilističnimi podobami in glasbenimi presežki, ki še dandanes kraljujejo temu svetu (beri: kriza je njihova repriza). Hkrati je napoved in predstavitev novih glasbenih konstrukcij in kontrastov, žanrov in prepletajočih se podžanrov, ki se spet združujejo in obnavljajo v londonskem podzemlju in prinašajo dolgo potrebovano svežino v klubski prostor. Združitev Roske in JAMirka (glavna protagonista “UK funky” zvokov v Združenem Kraljestvu in pri nas), Heidi s svojo novodobno interpretacijo “Chicaškega Housa” in slovaškega “Slo-Mo” disko-dancerja Rafota.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply