IntoSomeThinG išče DELO NA ČRNO!

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Če smo zadnjič vabili razvpite in podjetne, zdaj kličemo vse skromne in prevzetne. Delovni nalog za to noč, je povsem preprost. Imamo 7 ur, da spet spoznamo kako trdni so temelji naše podzemne brigade, da se skupaj prevetrimo in glasbeno obnovimo. Lopate bomo tradicionalno odvrgli v Petek pred božičem, že šestič ali sedmič zapored (če smo prav šteli ali se nismo spet kje ušteli)?

Uniforma ni obvezna, bo pa to noč vsak “dober” davčni ali delovni inšpektor, računovodkinja ali stečajni upravitelj povabljen na kratek posvet v naš “kadrovski kabinet”, da skupaj ugotovimo količino “stečajne mase”. Kot nagrado obiskovalcem, bomo zjutraj ob belem dnevu razdelili še “preostalo ljubezen” plus delovne knjižice. Kot “božični” dodatek, pa namesto socialne podpore, še kak nasvet, znanje, ukano, ali manjšo in težje izsledljivo utajo, da bo 2011 za vse nas še bolj "gladko" steklo. Račune za to uslugo v Petek 17.12 ne bomo izstavljali.

Potrjeni Prostovoljni Delavci:

DIXON, glavni revizor, ki kot Hartmut Mehdorn, krizno prihaja k nam iz Nemčije zgraditi tretji tir, oziroma povezavo med kvalitetno house glasbo in INTO? domačo “Hišo”. LA FLEUR, Švedska rožica in inšpektorica za črno gradnjo kateri delo na črno najbolj ne diši. Prihaja s polno kartoteko, ki je pripravljena na vse statične scenarije. FELVER, zagrebški doktor malega dela vseh odtenkov, kateri še dandanes polemizira o NLB-ju na Zagrebški “stojedinici”. Hrvaška mu je še zmeraj premala in še manj dala zato prihaja v polni delovni opremi; MATTHEW “HAWK” HOAG, Najbolj vzgledni davčni “o-azijec” med nami, in svetovno priznani zbiratelj redkih davčnih številk! Vso zbrano delovno silo bodo kot ponavadi kontrolirali IntoSomeThinG-ovi sindikalisti.

Vstop:

Do 24h: 10€
Študent, letak: 12€
Ostali: 14€

Če smo zadnjič vabili razvpite in podjetne, zdaj kličemo vse skromne in prevzetne. Delovni nalog za to noč, je povsem preprost. Imamo 7 ur, da spet spoznamo kako trdni so temelji naše podzemne brigade, da se skupaj prevetrimo in glasbeno obnovimo. Lopate bomo tradicionalno odvrgli v Petek pred božičem, že šestič ali sedmič zapored (če smo prav šteli ali se nismo spet kje ušteli)? Kot nagrado obiskovalcem, bomo zjutraj ob belem dnevu razdelili še “preostalo ljubezen” plus delovne knjižice. Kot “božični” dodatek, pa namesto socialne podpore, še kak nasvet, znanje, ukano, ali manjšo in težje izsledljivo utajo, da bo 2011 za vse nas še bolj “gladko” steklo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply