Intervju: Matthew Hoag

Ime: Matej
Priimek: Mušič
Rojstni dan: 20.11.1981

Kakšno se ti zdi življenje za mlade v Sloveniji?
Malček monotono na trenutke, vendar na splošno zelo kvalitetno. Mislim da imamo dobro razdelano infrastrukturo, kjer lahko vsakdo od nas najde sebi primerno dejavnost, šolstvo je na prilično visokem nivoju, seveda obstajajo problemi vendar, kje pa ne….

Povej nam kateri del Slovenije ti je najbolj všeč ter zakaj?

Seveda je to Obala, saj sem tam odrastel, vsi moji spomini iz otroštva so vezani na ta del države. Vem da imamo zelo lepo, zeleno, čisto ter pristno državo, ampak morja (vsaj tisto malo kar ga je) bi jaz zelo težko zamenjal za nekaj drugega. Sem mediteranski tip po duši tako da… morje, here i come 🙂

Kaj si predstavljaš pod tem da si mediteranski tip?
Zelo vesele narave ter pozitivnega mišljenja. Neskončno mi ugaja dobra glasba ter temu primerna družba. Obožujem naravo in življenje na splošno, malo manj potrpežljiv sem do nepravilnosti, ki se dogajajo na našem planetu. Ne prenesem nesmislene autoritete ter negativnega egoizma.

A ti je mnenje drugih ljudi pomembno?
Vsekakor me zanima mnenje svojih bližnjih. Kar si misli "masa" me več kot toliko ne zanima. Če bi me, bi bil že pod zemljo. Mnenja so zelo relativna stvar, vsak ima pravico do svojega, vendar nobeden nima pravice do sodbe drugega.

Kaj te je v začetku pritegnilo h glasbi?
Širjenje emocij ter stanja zavesti, druženje ter izpolnjevanje mojega umetniškega jaza.

Kaj te pa bolj napolni z energijo: vrtenje plošč al produkcija?
Vrtenje plošč. Sem DJ in to mislim tudi ostati. Želim si popolnoma spoznati tudi svet produkcije, vendar ostajam predvsem DJ, obožujem združevanje emocij drugih artistov z mojimi na danceflooru. Živim za performance in obožujem nastop kot tak, na odru sem jaz lahko resnično jaz, ni mesta za predsodke. jaz sem v vlogi medija in figure med glasbo ter ljudmi na plesišču.

Kako bi definiral svoj glasbeni stil?

House – techno in vse kar je vmes. 🙂

Kdo so TOP5. izvajalcev glasbe, ki jo vrtiš?

Sven Vath, Luciano, Ricardo Villalobos, Paul Kalkbrener, Underworld.. Ogromno je artistov vrednih tega naslova… Zelo težko je rangirat nekoga na ta način… Sej vem da me razumeš, moj glasbeni spekter je zelo zelo širok in 5 je pa zelo majhna številka.

Kaj pa Top5 komadov leta 2010?

1. Nick Curly – Keep On "Cocoon"
2. Pablo Cahn – Elle "Cadenza"
3. Guy Gerber – Hate/Love "Supplements Facts"
4. El Mundo & Satori – Jazz Tango "Catwash"
5. Michel Clais feat. Toto La Momposina – La Mezcla (Paul Kalkbrenner rmx)"Strictly Rhythm"

Kdo so najboljši glasbeniki, ne glede na zvrst glasbe?

The Doors, Brian Eno, Pink Floyd, Michael Jackson, …

Kateri dogodek ti je pognal največ adrenalina po žilah?

I love techno 2008, ker se je po dveh minutah dvorana napolnila s 7.000 obiskovalci in jaz sem imel občutek, da sem lahko sprejel vsak atom te množice… Poleg tega pa so se obiskovalci prepustili moji glasbi, da smo doziveli skupni orgazem.

Na kateri dogodek v svojem življenju si najbolj ponosen?

Iz tedna v teden sem vedno bolj ponosen in vesel. Vsakič premagam sebe in podoživljam strast z ljudmi v spremstvu glasbe.

Kaj pa je tista ultimativna želja v karieri?

Svoji večeri na ibizi enkrat na teden. Artisti, ki bi nastopali bi bili: Lee Buridge, Luciano, Gui Burrato, Paul Kalkbrener, Joris Voorn, Audiofly, Dejan Miličević in mnogi drugi.

Kaj pomembnega se obeta v naslednjem letu?

Izdaje na Harthouse ter Wehppa Music, radio show Lovable Fairy Tale, resident večeri Lovable Fairy Tale v klubu The Code v Subotici, nova booking agencija, live nastopi in še mnogo mnogo tega… stay tuned, because i will make you dance 😉

A bo zaradi tega več pristiska kot lani?

Nikakor, pritisk smo odstranili in zdej pride na vrsto ljubezen.

Kam bi se preselil, če bi imel možnost?

Ibiza, ker me privlači njena narava, je zelo močna inspiracijska točka in je mecca clubinga.

S katerimi športi se ukvarjaš?

Hodim na ure Ashtanga Yoge in tečem.

Kje lahko zvemo kaj več o tebi, imaš svojo spletna stran?

http://matthewhoag.tumblr.com/

Želiš še kaj povedati bralcem Adrenalina?

Imejte se radi. Respect Mat:)

Vrtenje plošč. Sem DJ in to mislim tudi ostati. Želim si popolnoma spoznati tudi svet produkcije, vendar ostajam predvsem DJ, obožujem združevanje emocij drugih artistov z mojimi na danceflooru. Živim za performance in obožujem nastop kot tak, na odru sem jaz lahko resnično jaz, ni mesta za predsodke. jaz sem v vlogi medija in figure med glasbo ter ljudmi na plesišču.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply