Houselicious night with Eddie F & Kathy Cat

Ob 23.uri, Cvetličarna, Ljubljana

Cvetličarna Clubbing po 23h odpira vrata ljubiteljem house glasbe, za katere bosta poskrbela eden najbolj produktivnih in najbolj prepoznavnih slovenskih house DJ-ev, Eddie F in glavna ženska akterka slovenske klubske scene, Kathy Cat, ki bo postregla s svojim globokim, sexy-vokalnim progresive in elektro houseom. Vabljeni da se znova in znova in znova zaljubite v house glasbo.

EDDIE F., tudi Eddy the Fish, je eden najbolj produktivnih in tudi najbolj prepoznavnih DJ-ev v Sloveniji, saj ga zagotovo poznajo vsi slovenski clubberji. Artist s formalno glasbeno izobrazbo se je nekaj let nazaj odločil premakniti svojo kariero na naslednjo stopnjo in začel ustvarjati svojo glasbo, širiti svojo glasbeno vizijo. Po uspešnem sodelovanju s tujimi znamkami kot so Cool Running in Sounds Good Club je leta 2004 ustanovil svojo blagovno znamko, F-recordings, z enostavnim ciljem – predstavljati inteligentno in v prihodnost usmerjeno house glasbo.

KATHY CAT  je ena izmed redkih, ki se je znašla v tem tako tipično moškem poklicu. Kathy Cat je mlada ljubljanska DJ-ka, glavna ženska akterka v slovenski klubski sceni, ki se spretno prebija med najbolj uveljavljene DJ-je.  V preteklosti je sodelovala na mnogih festivalih in eventih v Sloveniji in po svetu. Med drugim na Exit festivalu leta 2005 v Srbiji, VYBE festivalu v Srbiji, El Divino na Ibizi, v Clubu Mi-Ma v Pragi, v klubu Extravaganza, Exit in Monvi na Hrvaškem, v Obbsessionu v Avstriji, v Ambasadi Gavioli v Sloveniji itd. Redno sodeluje tudi na raznih modnih revijah ter na zasebnih in Vip eventih. Svoj glasbeni stil opiše kot miks globokega, seksi-vokalnega, progresive in elektro housa, ki je predvsem odvisen od ljudi in prostora v katerem miksa

VSTOPNINA
Do polnoči vstopnine s Cvetličarna member kartico ni/brez kartice 5 eur, po polnoči 5 eur s kartico/10 eur brez.

V petek, 11.junija bo house glasba napolnila najbolj cvetoč klub v Sloveniji. Cvetličarna Clubbing po 23h odpira vrata ljubiteljem house glasbe, za katere bosta poskrbela eden najbolj produktivnih in najbolj prepoznavnih slovenskih house DJ-ev, Eddie F in glavna ženska akterka slovenske klubske scene, Kathy Cat, ki bo postregla s svojim globokim, sexy-vokalnim progresive in elektro houseom. Vabljeni da se znova in znova in znova zaljubite v house glasbo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply