Hex, elektro-adrenalinska pošast

Slovenija in svet so bogatejši za svojevrstno glasbeno tvorbo. Tvorbo, ki združuje rock in rap v drum’n’bass obliki. Govorimo o zasedbi Hex.

Lani poleti se je porodila ideja o združitvi punk-rock elementov z elektronsko glasbo in jeseni je že nastal prvi single z naslovom Adrenaline. Provokativna zmes hitrega drum’n’bassa s sintečnimi melodijami in dvema energičnima vokaloma označuje trio, ki zdaleč presega generične DJ-evske prezentacije. Ker pa je single požel precej zanimanja in pohval, se je ekipa odločila, da naredi še videospot. Skupaj z breakdance ekipo Fireflame in producentom Andražem Sedmakom (iz Felicijan-Sedmak studia) so sestavili 3 minutno adrenalinsko poslastico za vse ljubitelje lomljenega plesa in adrenalinskih vragolij.

Prejšnji petek je bilo zasedbo moč slišati prvič v živo, ko so nastopili skupaj z obalnim DJ-em Matzoletom in VJ Basto v klubu MinK v Tolminu. Trenutno nastopajo v obliki DJ seta – Dahow, ki mu sledita en rap – MC Omis in en scream – Max Power vokal. Kasneje pa bodo nastop opremili še z živimi inštrumenti in tako skupini dodali pravi bandovski utrip. Med drugim pripravljajo tudi že material za njihov prvenec, ki bo izdan še letos.

Na spletni strani lahko snamete tako brezplačni single. Naj vas pošast preplavi z energijo in naj vam v očeh zasije blisk!

Slovenija in svet so bogatejši za svojevrstno glasbeno tvorbo. Tvorbo, ki združuje rock in rap v drum’n’bass obliki. Govorimo o zasedbi Hex. Lani poleti se je porodila ideja o združitvi punk-rock elementov z elektronsko glasbo in jeseni je že nastal prvi single z naslovom Adrenaline. Provokativna zmes hitrega drum’n’bassa s sintečnimi melodijami in dvema energičnima vokaloma označuje trio, ki zdaleč presega generične DJ-evske prezentacije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply