HERCULES AND LOVE AFFAIR

ob 21:00, Kino Šiška, Ljubljana

Štirje disko fanatiki, Andy Butler, Antony, Kim Ann Foxman in Nomi so s skupino Hercules and Love Affair oživili duh originalnega diska in zvoke housa, ki so iz njega nastali.

Ime, zvok in romantični ter heroični duh Hercules and Love Affair so rezultat ljubezni do klasike DJ-a, producenta in ustanovitelja skupine Andyja Butlerja. Tako klasika mitov in legend antične Grčije in Rima, ki so pritegnili njegovo domišljijo v otroštvu, kot klasika brezčasnih skladb iz klubov, ki so služile kot glasbena podlaga pri evforijah in delirijih njegove adolescence in odraslega življenja so Andyjev navdih, ki ga je lahko izživel skupaj s tremi disko fanatiki v skupini Hercules and Love Affair.

Ob pomoči prijateljev vokalistov Antonyja (iz skupine Antony and the Johnsons), Kim Ann Foxman ter Nomi je leta 2008 nastal prvenec Hercules and Love Affair. Edinstven zvok mešanice diska in housa, ki ga številni najostrejši kritiki niso mogli prehvaliti.

The Guardian ga je označil kot »Slastno gruvi mešanico klasičnega diska, zgodnjega housa in sodobnega tehna«. NME kot »Najbolj blagoslovljeno stvar, na katero se boste metali na plesišču vse naslednje leto«.

Hercules and Love Affair – novo, pravo revolucionarno glasbeno odkritje tako na alternativni kot na pop sceni boste prvič v Sloveniji lahko slišali 16. aprila v Kinu Šiška ob 21. uri na najboljšem disko žuru kadarkoli v Sloveniji. Vstopnice so na prodaj na vseh prodajnih mestih Eventima od srede, 24. marca dalje.

21:00 : Emulgator (Sindikat) / Dj set
21:30 : Ambient sound – no performances
22:00 : Hercules & Love Affair / live
23:15 : After party: ivanhoe + CASIOp

Štirje disko fanatiki, Andy Butler, Antony, Kim Ann Foxman in Nomi so s skupino Hercules and Love Affair oživili duh originalnega diska in zvoke housa, ki so iz njega nastali. Ime, zvok in romantični ter heroični duh Hercules and Love Affair so rezultat ljubezni do klasike DJ-a, producenta in ustanovitelja skupine Andyja Butlerja. Tako klasika mitov in legend antične Grčije in Rima, ki so pritegnili njegovo domišljijo v otroštvu, kot klasika brezčasnih skladb iz klubov, ki so služile kot glasbena podlaga pri evforijah in delirijih njegove adolescence in odraslega življenja so Andyjev navdih, ki ga je lahko izživel skupaj s tremi disko fanatiki v skupini Hercules and Love Affair.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply