HDM & SHC predstavljata novoletno praznovanje: Hard to say goodbye

Ob 21.00, Club Močilnik, Vrhnika

Ker se je v preteklem letu izvir Ljubljanice temeljito razburkal tako rekoč vsak mesec, bi bilo sramotno, da bi bila zadnja noč v letu kakršnakoli izjema. Zato sta HDM in SHC v ponovnem sodelovanju pripravila pravo novoletno rajanje. Na silvestrski večer nas bodo na velikem flooru v novo leto popeljali naši glavni protagonisti najtrših elektronskih zvrsti. Plesali boste lahko na zvoke hardstyla, earlya, hardcora, mainstreama.

Na drugem flooru pa bo ekipa E.O.S. pripravila širok izbor plesnih ritmov. Uživali boste lahko v technu, minimalu, housu in progressivu. Seveda pa obljubljajo tudi vse trši zaključek in dober uvod v podaljšano bivanje.

Po koncu novoletnega rajanja nas namreč čaka NAJVEČJI NOVOLETNI AFTER PARTY!! Pričel se bo že v ranih jutranjih urah prvega novoletnega dne, trajal pa bo vse do drugega dne. Na velikem flooru nas bodo v ekstazo popeljali (hard)techno in schranz junaki iz domačih logov, na drugem flooru pa bodo rohneli hardstyle in hardcore ritmi izpod prstov tako domačih kot tujih DJev.

NOVOLETNO PRAZNOVANJE HARD TO SAY GOODBYE

HARD FLOOR

Mic-E
Paymon
Virus
Bombear
Alphasonic
Aschimodei
Yoco

E.O.S FLOOR
Flash
Boogie
Trex
Matthias Ray

Vstopnina:

31.12.2010 od 21:00 – 1.1.2011 do 6:00 (cena vključuje novoletni dogodek + podaljšano bivanje)
SHC Member card: 13 €
Ostali: 15 €

VIP:
– 2 dnevni vstop
– VIP soba
– prigrizki
– šampanjec
– rezervacije sprejemamo do 20.12.2010 (e-mail: harddestructionmovement@yahoo.com)

Cena vip karte: 40 € (število vip vstopnic je omejeno)

———————————————————————————————————————————

HDM & SHC predstavljata: NEW YEARS AFTER PARTY

ELECTRONIC FLOOR

Reaky
Gumja
Numarex
Drawle
Miha B
Dymon
Lomas
Spenix
Langus
Lucky
Thc
Hugo Zawr
Spage
Mi6
Terror Kitten
Alex Styrian
Robent

HARDER FLOOR:

E-nergystyle
Hardcorva
Paymon
Virus
Bombear
Wyrum
Rookbeat
Wevr
Alphasonic
Wortex
Distorzers

Vstopnina:
SHC Member card: 8 €
Ostali: 10 €

Ker se je v preteklem letu izvir Ljubljanice temeljito razburkal tako rekoč vsak mesec, bi bilo sramotno, da bi bila zadnja noč v letu kakršnakoli izjema. Zato sta HDM in SHC v ponovnem sodelovanju pripravila pravo novoletno rajanje. Na silvestrski večer nas bodo na velikem flooru v novo leto popeljali naši glavni protagonisti najtrših elektronskih zvrsti. Plesali boste lahko na zvoke hardstyla, earlya, hardcora, mainstreama. Na drugem flooru pa bo ekipa E.O.S. pripravila širok izbor plesnih ritmov. Uživali boste lahko v technu, minimalu, housu in progressivu. Seveda pa obljubljajo tudi vse trši zaključek in dober uvod v podaljšano bivanje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply