Hard Techno Party

Klub Grajski park, Logatec

Ko so nemški in detroitski pionirji utemeljevali osnovno plesno matrico 4×4, si najbrž niti v sanjah niso predstavljali, kako raznoliko glasbo bo ustvarjal in vrtel njihov podmladek. Tehno ima danes številne obraze. V 90. letih je mešanica elektronskih zvokov zapustila temačne kleti in z razcvetom rejvov postal ena gonilnih sil globalne pop kulture.

Prepletla se je z drugimi žanri, spodbudila nastajanje novih in se ves čas napajala na krilih avantgardne umetnosti. Tokratno pobarvanko smo posvetili prav temu: prikazati čim več različnih odtenkov tehna, ki se začne pri melodičnih himnah podivjanih veveričk, se preko filigranske elektronike preliva v trde energijske bombe, in se vedno znova vračanja h koreninam.

Ali če parafraziramo fotra Kevina Saundersona: tehno je en velik žur in obvezna sestavina za dobro življenje. Privoščite si ga torej v najboljši družbi. Se vidimo v Grajcu!

DJ LOMAS
DJ WORTEX
DJ ROKOS
DJ PAYMON
DJ NOMIX

VSTOPNINA:

21:oo-22:oo 3 EUR
22:oo-04:oo 5 EUR
HARD PAKET 5+1: 25 EUR

INFO:

tomaz.lovrinovic@gmail.com
031 259 617 (Tomaž)

LOKACIJA:

http://www.grajskipark.net/info.php?zemljevid=logatec

Kako do Grajskega parka?
Izvoz Logatec -> pelješ do krožišča, zaviješ na drugem izvozu, pelješ do nasljednjega krožišča, zaviješ na tretjem izvozu, nato pelješ 2 km do gornjega Logatca, kjer na levi strani ob cesti zagledaš Grad in ob njem club Grajski park.

Ko so nemški in detroitski pionirji utemeljevali osnovno plesno matrico 4×4, si najbrž niti v sanjah niso predstavljali, kako raznoliko glasbo bo ustvarjal in vrtel njihov podmladek. Tehno ima danes številne obraze. V 90. letih je mešanica elektronskih zvokov zapustila temačne kleti in z razcvetom rejvov postal ena gonilnih sil globalne pop kulture. Prepletla se je z drugimi žanri, spodbudila nastajanje novih in se ves čas napajala na krilih avantgardne umetnosti. Tokratno pobarvanko smo posvetili prav temu: prikazati čim več različnih odtenkov tehna, ki se začne pri melodičnih himnah podivjanih veveričk, se preko filigranske elektronike preliva v trde energijske bombe, in se vedno znova vračanja h koreninam.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply