Gušti z novim projektom

Miha Guštin – Gušti, mnogim znan kot avtor neuničljivih uspešnic kot so “Nisem več s tabo”, “Črn tulipan”, “Led s severa”, “Vedno zame”, “Makova polja”, predstavlja začetek novega glasbenega projekta. Gušti se je tudi tokrat lotil ustvarjanja na značilen svojstven način.

Tako bomo lahko v mesecu septembru na radijskih postajah slišali prvo skladbo “Sjene”, ki bo tudi del dolgo pričakovanega albuma, ki bo predvidoma v začetku naslednjega leta zasedel svoje mesto v diskografskem opusu slovenske popularne glasbe. Skladba, ki je avtorsko delo Miha Guština, je nastala pod producentsko taktirko Zmaga Šmona. Skladbo je v Hrvaščini odpela perspektivna pevka Ema Gagro iz Zagreba ki je s svojim glasom suvereno popestrila začetek novega projekta “GUŠTI”.

Avtor, znan tudi kot dolgoletni član glasbene skupine Big foot mama, je v svoji karieri z lastnim glasbenim slogom k sodelovanju privabil odlične in priznane glasbene izvajalce kot so Bajaga, Andja Marić, Tomi Meglič (Siddharta), Buda (Elvis Jackson) ter Alya, ki so izvajali njegova avtorska dela. Izstrelitev izrednega dvojca pod imenom Gušti in Polona pa je avtorja postavilo v prav poseben predal slovenskega glasbenega mozaika.

Tudi tokrat boste lahko priče nastajanju novega material na Guštijev svojstven način.

Miha Guštin – Gušti, mnogim znan kot avtor neuničljivih uspešnic kot so “Nisem več s tabo”, “Črn tulipan”, “Led s severa”, “Vedno zame”, “Makova polja”, predstavlja začetek novega glasbenega projekta. Gušti se je tudi tokrat lotil ustvarjanja na značilen svojstven način. Tako bomo lahko v mesecu septembru na radijskih postajah slišali prvo skladbo “Sjene”, ki bo tudi del dolgo pričakovanega albuma, ki bo predvidoma v začetku naslednjega leta zasedel svoje mesto v diskografskem opusu slovenske popularne glasbe. Skladba, ki je avtorsko delo Miha Guština, je nastala pod producentsko taktirko Zmaga Šmona. Skladbo je v Hrvaščini odpela perspektivna pevka Ema Gagro iz Zagreba ki je s svojim glasom suvereno popestrila začetek novega projekta “GUŠTI”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply