GUNS 2 ROSES

Ob 20.00, Cvetličarna, Ljubljana

V soboto, 17. 4. 2010 bomo lahko v ljubljanski Cvetličarni uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N’Roses. Prihaja namreč edini pravi G N’R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash!

G2R bodo igrali vse hite s plošče »Appetite For Destruction«, »G N’R Lies«, »Use Your Illusion« 1 in 2, »Spaghetti Incident?«, »Chinese Democracy«, ter celo pesmi, ki so jih G N’R izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: »Paradise City«, »Welcome to the Jungle«, »Sweet Child o’ Mine«, »Live and Let Die«, »Don’t Cry«, »You Could Be Mine« in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo ponovno obiskati in navdušiti ljubljansko Cvetličarno, naravnost iz Anglije.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša GN’R tribute zasedba na svetu. Redno prijateljujejo s Slashom in originalnimi člani GN’R, pohajkujejo po svetovnih rock’n’roll prizoriščih, moč pa jih je ujeti tudi na živih nastopih z originalnimi člani Guns’N’Roses. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’ Roses naredili enega največjih rock’n’roll skupin vseh časov.

Leta 2006 se je zasedbi G2R pridružil Steven Adler, originalni Guns N’ Roses bobnar. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci. Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N’ Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N’ Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še, predvsem pa zato, ker nikoli ne veš, kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru.

Pridružite se nam torej 17. aprila v Cvetličarni in se sami prepričajte, da G2R ni ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla. Kar obeta zabavo do fundamenta!

VSTOPNICE:
predprodaja: 14,00 EUR
na dan koncerta: 17,00 EUR
Prodaja vstopnic: Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga, 3DVA, blagajna Hale Tivoli in blagajna Križank.
Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com
Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

V soboto, 17. 4. 2010 bomo lahko v ljubljanski Cvetličarni uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N’Roses. Prihaja namreč edini pravi G N’R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash! G2R bodo igrali hite: »Paradise City«, »Welcome to the Jungle«, »Sweet Child o’ Mine«, »Live and Let Die«, »Don’t Cry«, »You Could Be Mine« in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo ponovno obiskati in navdušiti ljubljansko Cvetličarno, naravnost iz Anglije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply