GUMITWIST 2.3 w. ALEXANDER ROBOTNICK!

ob 23.00, Klub k4

Večer ljubezenskih težav in diskoidnega elektra. Prvi Gumitwist v novem letu ponosno predstavlja starega mačka italo disca, ljubezenskih problemov in vsesplošno elektronsko legendo, znano pod imenom Alexander Robotnick!

Pod dotičnim nadimkom se skriva Maurizio Dami, italijanski glasbeni producent, ki se je že leta 1983 vpisal v elektronske zgodovinske knjige s kultnim štiklom "Problemes D’Amour". V svoji bogati karieri se je ukvarjal z različnimi projekti, od filmske in gledališke glasbe do bolj "etno" in "world music" projektov, vendar se od leta 2002 ponovno pojavlja na plesiščih pod svojim najznamenitejšim aliasom. Leta 2000 je ustanovil svojo založbo, imenovano Hot Elephant Music, sodeloval s Kikom & The Hackerjem, nizozemsko založbo Creme Organization ter izdal več albumov, med drugim tudi dve zbirki "vintage" materiala pod imenom "Rare Robotnick’s" ter zbirko remiksov "I’m lost in my brain", kjer so imeli med drugim prste vmes tudi Kompute, Robosonic in Detroit Grand Pubahs. Poleg italo disca in synth-popa osemdesetih Alexander Robotnick v svoje sete vključuje tudi najzanimivejše predstavnike sodobne elektronske produkcije.

Tretji Gumitwist sezone prinaša živečo legendo elektronske glasbe, ki bo s svojim nastopom vzbudil tako nostalgična kot novoodkrita čustva na plesišču najposkočnejšega Kluba K4!

gumidisco:
ALEXANDER ROBOTNICK (Hot Elephant Music, ITA)
Ichisan & Nakova (Bear Funk)
Dulash Der DJ (Gumitwist)

electrotwist:
Ocular (Maschinen Avantgarde, Elements)
E.B. King (Gumitwist)
Tha Disko Don (Gumitwist)

Video:
Fšk (Multipraktik)

 

Vstop:

do 24h: 7 €
letak ali študent: 9 €
ostali: 10 €

Prvi Gumitwist v novem letu ponosno predstavlja starega mačka italo disca, ljubezenskih problemov in vsesplošno elektronsko legendo, znano pod imenom Alexander Robotnick! Pod dotičnim nadimkom se skriva Maurizio Dami, italijanski glasbeni producent, ki se je že leta 1983 vpisal v elektronske zgodovinske knjige s kultnim štiklom “Problemes D’Amour”. V svoji bogati karieri se je ukvarjal z različnimi projekti, od filmske in gledališke glasbe do bolj “etno” in “world music” projektov, vendar se od leta 2002 ponovno pojavlja na plesiščih pod svojim najznamenitejšim aliasom. Leta 2000 je ustanovil svojo založbo, imenovano Hot Elephant Music, sodeloval s Kikom & The Hackerjem, nizozemsko založbo Creme Organization ter izdal več albumov, med drugim tudi dve zbirki “vintage” materiala pod imenom “Rare Robotnick’s” ter zbirko remiksov “I’m lost in my brain”, kjer so imeli med drugim prste vmes tudi Kompute, Robosonic in Detroit Grand Pubahs. Poleg italo disca in synth-popa osemdesetih Alexander Robotnick v svoje sete vključuje tudi najzanimivejše predstavnike sodobne elektronske produkcije. Tretji Gumitwist sezone prinaša živečo legendo elektronske glasbe, ki bo s svojim nastopom vzbudil tako nostalgična kot novoodkrita čustva na plesišču najposkočnejšega Kluba K4


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply