Gloria Kotnik bronasta na univerzijadi

Na univerzijadi v turškem Erzurumu je Gloria Kotnik osvojila bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu. Gloria se je v polfinalu pomerila s kasnejšo dobitnico srebra, Ukrajinko Annamari Chundak, ji morala priznati premoč, v malem finalu pa je zanesljivo ugnala Poljakinjo Aleksandro Krol. V velikem finalu je zmagala Nemka Selina Joerg.

Gloria je na tekmi pokazala izjemno borbenost in kljub bolezni, ki jo je močno oslabila, osvojila odličje. Slovenske deskarke so sicer imele veliko smolo, saj si je Iva Polanec poškodovala nogo in ni mogla startati, Patricia Mastnak pa je odstopila. Gloria je po tekmi dejala: "Borila sem se do konca, bila sem trmasta in sem z rezultatom super zadovoljna."

Na univerzijadi v turškem Erzurumu je Gloria Kotnik osvojila bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu. Gloria se je v polfinalu pomerila s kasnejšo dobitnico srebra, Ukrajinko Annamari Chundak, ji morala priznati premoč, v malem finalu pa je zanesljivo ugnala Poljakinjo Aleksandro Krol. V velikem finalu je zmagala Nemka Selina Joerg. Gloria je na tekmi pokazala izjemno borbenost in kljub bolezni, ki jo je močno oslabila, osvojila odličje. Slovenske deskarke so sicer imele veliko smolo, saj si je Iva Polanec poškodovala nogo in ni mogla startati, Patricia Mastnak pa je odstopila. Gloria je po tekmi dejala: “Borila sem se do konca, bila sem trmasta in sem z rezultatom super zadovoljna.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply