Glasbeni večeri pred Vodnim mestom Atlantis v BTC City Ljubljana

Do torka, 31. avgusta bodo pred Vodnim mestom Atlantis v BTC CITY Ljubljana že peto leto zapored potekali Glasbeni večeri. Obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili glasbeni monokomediji »Od tišine do glasbe«, najlepšim melodijam iz sveta opere, operet in mjuziklov ter Galu Gjurinu in Galeristom. Vstop je prost, program pa se vsak večer prične ob 20.30 uri.

Glasbeni večeri so se pričeli v nedeljo, 29. avgusta, ko je obiskovalcem čarobno zgodovino glasbenega sveta skozi glasbeno monokomedijo »Od tišine do glasbe« predstavil dramski igralec in pianist Jure Ivanušič. Najuspešnejša slovenska glasbena monokomedija je s prek 140 ponovitvami navdušila že prek 30.000 obiskovalcev, Jure Ivanušič pa obiskovalce popelje skozi zgodovino glasbe; od njenih zametkov v prazgodovini prek klasike, jazza, šansona in rock’n’ rolla do sodobne popularne glasbe.

V ponedeljek, 30. avgusta, bo Ana Marija Javornik Zupanc v družbi priznanih glasbenih umetnikov (Franc Javornik – bas bariton, Andrej Debevec – tenor, Igor Švara – klavir) pripravila večer najlepših melodij iz sveta opere, operet in mjuzikov.

Zadnji večer, v torek, 31. avgusta, pa bodo za romantični poletni večer poskrbeli Gal Gjurin in Galeristi, ki se bodo sprehodili skozi Galovo glasbeno ustvarjanje zadnjih let – od že zimzelenih skladb, ki jih je pisal za skupino Olivija, prek kontroverznega albuma Fetiš, pa do zadnjega albuma Srce.

Glasbeni večeri pod zvezdami pred Vodim mestom Atlantis so namenjeni vsem obiskovalcem BTC CITY Ljubljana.

Do torka, 31. avgusta bodo pred Vodnim mestom Atlantis v BTC CITY Ljubljana že peto leto zapored potekali Glasbeni večeri. Obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili glasbeni monokomediji »Od tišine do glasbe«, najlepšim melodijam iz sveta opere, operet in mjuziklov ter Galu Gjurinu in Galeristom. Vstop je prost, program pa se vsak večer prične ob 20.30 uri. Glasbeni večeri so se pričeli v nedeljo, 29. avgusta, ko je obiskovalcem čarobno zgodovino glasbenega sveta skozi glasbeno monokomedijo »Od tišine do glasbe« predstavil dramski igralec in pianist Jure Ivanušič. Najuspešnejša slovenska glasbena monokomedija je s prek 140 ponovitvami navdušila že prek 30.000 obiskovalcev, Jure Ivanušič pa obiskovalce popelje skozi zgodovino glasbe; od njenih zametkov v prazgodovini prek klasike, jazza, šansona in rock’n’ rolla do sodobne popularne glasbe. V ponedeljek, 30. avgusta, bo Ana Marija Javornik Zupanc v družbi priznanih glasbenih umetnikov (Franc Javornik – bas bariton, Andrej Debevec – tenor, Igor Švara – klavir) pripravila večer najlepših melodij iz sveta opere, operet in mjuzikov. Zadnji večer, v torek, 31. avgusta, pa bodo za romantični poletni večer poskrbeli Gal Gjurin in Galeristi, ki se bodo sprehodili skozi Galovo glasbeno ustvarjanje zadnjih let – od že zimzelenih skladb, ki jih je pisal za skupino Olivija, prek kontroverznega albuma Fetiš, pa do zadnjega albuma Srce. Glasbeni večeri pod zvezdami pred Vodim mestom Atlantis so namenjeni vsem obiskovalcem BTC CITY Ljubljana.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply