Get Colourized with Ian F.

Ob 23. uri, Rich Club, Ljubljana

Vabljeni 19ega Marca v Rich Club, kjer bo gostoval dobro znani slovenski deejay in producent IAN F., ki se bo ekskluzivno predstavil z 3urnim setom.

Glavni varovanec ekipe Jesus Loved You v lasti Valentina Kanzyanija, pa je tudi ustanovitelj novega trenda po imenu Colours, ki se kar dobro prijema v Klubu K4 in tujini. V letu delovanja je v Ljubljano pripeljal ekipo Recon Warriors znanega srbskega deejay-a Marka Nastić-a, tINI iz Loco Dice-ove založbe Desolat, Dj W!lda iz Circoloco ekpie in še veliko drugih. Poleg nastopov na Colours večerih, pa redno prikazuje svojo barvitost, še bolje rečeno mavričnost izbora glasbe ki jo vrti, po vseh največjih eventih doma kot v tujini.

Družbo mu bo delal mladi, perspektivni ANEY F., ki s svojimi beat-i nikoli ne pusti da bi se naša kolena za trenutek umirila, plesišče pa bo ogrel AUDIOPUNKS. Vabljeni na novo porcijo izbrane glasbe iz vrst melodičnega housa z krepkimi beat-i.

Dj-s:
IAN F.
(Jesus Loved You,Colours,Ambasada Gavioli,Exclusive 3h set)

ANEY F.
(Starlight Unlimited,Aenaria Music,Nulogic Records)

AUDIOPUNKS

(Vida Records,Free Spirit Records)

Vstopnina:5€ / z letakom prost vstop!

Vabljeni 19ega Marca v Rich Club, kjer bo gostoval dobro znani slovenski deejay in producent IAN F., ki se bo ekskluzivno predstavil z 3urnim setom (glavni varovanec ekipe Jesus Loved You v lasti Valentina Kanzyanija) sicer pa je tudi ustanovitelj novega trenda po imenu Colours, ki se kar dobro prijema v Klubu K4 in tujini. V letu delovanja je v Ljubljano pripeljal ekipo Recon Warriors znanega srbskega deejay-a Marka Nastić-a, tINI iz Loco Dice-ove založbe Desolat, Dj W!lda iz Circoloco ekpie in še veliko drugih… Poleg nastopov na Colours večerih, pa redno prikazuje svojo barvitost, še bolje rečeno mavričnost izbora glasbe ki jo vrti, po vseh največjih eventih doma kot v tujini.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply