FREQUENCY 7 aka SURGEON VS BEN SIMS

ob 23.00, Inbox Club, Ljubljana

InBoxova počitniška specialka prinaša poslastico za ljubitelje tehna: prvo slovensko predstavo naveze Frequency 7. V njej sta združila moči Londončan Ben Sims in oče birminghamskega tehna, Surgeon, ki je v 90. letih s tehnom dokončno okužil tudi Umeka.

Seti FQ7 so balzam za improvizacije ljubeča ušesa, zvočna mavrica, v kateri se prepletajo tehno, funk, dub, house, hiphop, disco in industrial, svoje futuristične sonične izlive pa mojstra varita skupaj z uporabo klasičnih in cede gramofonov, efektov ter najsodobnejše programske in strojne opreme. Ultimativni DJ-tandem je že osvojil festivale kot so Monegros, Aquasella, Glade, Awakenings, zdaj pa si bo končno podredil tudi slovensko občinstvo. 20. februarja – v InBoxu!

FREQUENCY 7 aka
SURGEON & BEN SIMS

(Theory, Downwards, Dynamix)  //  UK
 
VEZTAX
(Vezotonic, Theory)  //  SI

GUMJA
(Techsturbation)  //  SI
 
ULIX
(Elements, Synaptic)  //  SI

InBox Club, Jurčkova c. 224
IOC Rudnik, Ljubljana
 
Vstopnina = 18€
Predprodaja (25/1 – 19/2) = 15€

Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol;
online presale: www.eventim.si in www.vstopnice.com
by phone: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob / mon-sat / lun-sab: 8am – 6pm)

InBoxova počitniška specialka prinaša poslastico za ljubitelje tehna: prvo slovensko predstavo naveze Frequency 7. V njej sta združila moči Londončan Ben Sims in oče birminghamskega tehna, Surgeon, ki je v 90. letih s tehnom dokončno okužil tudi Umeka. Seti FQ7 so balzam za improvizacije ljubeča ušesa, zvočna mavrica, v kateri se prepletajo tehno, funk, dub, house, hiphop, disco in industrial, svoje futuristične sonične izlive pa mojstra varita skupaj z uporabo klasičnih in cede gramofonov, efektov ter najsodobnejše programske in strojne opreme. Ultimativni DJ-tandem je že osvojil festivale kot so Monegros, Aquasella, Glade, Awakenings, zdaj pa si bo končno podredil tudi slovensko občinstvo. 20. februarja – v InBoxu!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply