Frankie Knuckles @ Inbox

Ob koncu šolskega leta se osrednji ljubljanski klub InBox poslavlja od letošnje sezone na ekskluziven in primeren način, z zgodovino in sedanjostjo.

Kot prvi se bo za gramofone zavihtel legenda in boter elektronske plesne glasbe Frankie Knuckles, ki je v svojih 55ih letih že nekajkrat preigraval po večini diskotek sveta in se tudi večkrat ustavil tudi v Sloveniji, kamor kot pravi, se vedno rad vrača. Od samih pričetkov legendarnega Warehousa in prijateljevanja ter ustvarjanja z Larryjem Levanom in Jamiem Principlom, v pionirskih časih čikaškega housa.
Od takratnih stvaritev kot je ˝It´s a Cold World˝, ˝Baby Wants to Ride˝ in ˝Tears˝, pa vse do danšnjega sodelovanja z mainstreamovskimi in pop bandi in posamezniki, kot so Michael Jackson, Diana Ross, Pet Shop Boys, Hercules in drugimi, je Frankie človek, ki se je zapisal v zgodovino tudi kot prejemnik Grammyja, te prestižne glasbene nagrade. Za njim ostaja nešteto del in vsak njegov prihod je zapis v zgodovino, ki še vedno nastaja.

Njegove čevlje pa bo na ta večer poizkusil obuti trenutno najbolj prepoznavni in opevani srbski producent, ki je slovenskim obiskovalcem plesnih dogodkov poznan kot Marko Miličević, ki je pred kratkim ustvaril novo zgodbo, katero je zavil v novo ime – Gramophonedzie. S pomočjo Virgin Records se je mladi ustvarjalec s kosom ˝Why Don´t You˝ zavihtel na vse pomembne lestvice elektronske glasbe in z njim osvaja srca obiskovalcev plesišč celega sveta. Marku, oz. Gramophonedzie-ju se kot kaže obeta še en nov hit, nova priredba, ki počasi prav tako dobiva na pozornosti, pa čeprav je melodija že dodobra zasidrana v ušesih tistih, ki elektronsko glasbo spremljajo že dalj časa.

Ob letošnjem zaključnem delu sezone pa se je klub InBox odločil še osrečiti tiste, ki se bodo tudi letos želeli zabavati v hrvaški Papayi, zato bomo v sodelovanju s Get Exided – Papaya Promo Tour podelili še 100 vstopnic za skok v noro poletje.

LINEUP
Frankie Knuckles
http://www.fkalways.com
http://www.myspace.com/fkalways
Gramophonedzie
http://www.gramophonedzie.com
http://www.myspace.com/gramophonedzie
Jr. Greg
http://myspace.com/jrgreggdj

• INFO + PRESS
InBox, Ljubljana
24/6/10 * 23:00-06:00
info@inbox-club.si
Press: press@inbox-club.si
Prošnje za akreditacije sprejemamo do / Please submit accreditiation requests ’till 22/6.

• VSTOPNINA / ENTRANCE
Na dan dogodka / On the day of the event / Il giorno dell evento / Na dan događaja = 18€
Predprodaja / Presale / Prevendita / Pretprodaja = 16€
Predprodaja:
Vsa prodajna mesta Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol
online presale: http://www.eventim.si & http://www.vstopnice.com

• REZERVACIJA MIZ / RESERVATION TABLES
events@inbox-club.si
Rezervacije sprejemamo do / Reservations accepted ’till 23/6 05:00 p.m.

• INBOX E-MEMBER
Postani član e-kluba in prejemaj brezplačna tedenska obvestila o InBoxovih prireditvah. Člani sodelujejo v žrebanju za brezplačne vstopnice in so deležni posebnih akcijskih ugodnosti. Prijaviš se tako da pošlješ na info@inbox-club.si e-sporočilo z naslovom E-MEMBER. // for foreigners: Become a member of our fan clb and get all the information on our events and specials cost-free in your mailbox. Members are participating in the competitions for free entrance, occasional discounts and other members-only goodies. Apply by sending e-mail with topic E-MEMBER to info@inbox-club.si.

Ob koncu šolskega leta se osrednji ljubljanski klub InBox poslavlja od letošnje sezone na ekskluziven in primeren način, z zgodovino in sedanjostjo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply