Fotografska razstava “Pogledi”

Ob 19.00, Hotel Astoria, Bled

Fotoklub Triglavski narodni park in Hotel Astoria vabita v sredo 20. oktobra 2010 ob 19.uri na odprtje fotografske razstave “Pogledi”. Razstavljata Franc Ferjan, član fotokluba Triglavski narodni park in Tamara Ferjan.

Franc Ferjan se s fotografiranjem, ki je močno povezano z njegovim drugim hobijem-alpinizmom, ukvarja že več kot 30 let. Sprva se je s fotografijo ukvarjal le dokumentarno, kasneje pa se je včlanil v Fotoklub Triglavski narodni park, v okviru katerega je sodeloval na mnogih skupnih razstavah ter kot samostojni avtor. V tem času si je s svojimi dosežki pridobil naziv fotografa 1.razreda Fotografske zveze Slovenije.

Tamara Ferjan je bila preko očeta s fotografijo povezana celo življenje, svojo strast do fotografije pa je odkrila na svojih potovanjih po svetu. Tako že skoraj desetletje v objektiv lovi podobe iz domačih in tujih krajev.

Odprtje razstave bo spremljala projekcija digitalnih fotografij avtorice Tamare Ferjan.

Razstava je odprta do 17.novembra.

Fotoklub Triglavski narodni park in Hotel Astoria vabita v sredo 20. oktobra 2010 ob 19.uri na odprtje fotografske razstave “Pogledi”. Razstavljata Franc Ferjan, član fotokluba Triglavski narodni park in Tamara Ferjan. Franc Ferjan se s fotografiranjem, ki je močno povezano z njegovim drugim hobijem-alpinizmom, ukvarja že več kot 30 let. Sprva se je s fotografijo ukvarjal le dokumentarno, kasneje pa se je včlanil v Fotoklub Triglavski narodni park, v okviru katerega je sodeloval na mnogih skupnih razstavah ter kot samostojni avtor. V tem času si je s svojimi dosežki pridobil naziv fotografa 1.razreda Fotografske zveze Slovenije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply