FIS Junior Bischofswiesen: Naši “pobrali” skoraj vse naslove

V Nemčiji se je v preteklih dneh odvilo odprto prvenstvo Nemčije v kategoriji FIS-U15. Tekmovanje je imelo močno mednarodno zasedbo iz osmih držav.

Naša fanta sta že prvi dan (v soboto) v kategoriji paralelni veleslalom dokazala, da sta v samem vrhu v tej kategoriji ter zasedla:

2.mesto: Črt Ikovič,
3.mesto: Andraž Kamnik

Pri deklicah je bila naša Mia Čebulj odlična 4.

V nedeljo pa so naši mladi deskarji uspeh še nadgradili in v paralelnem slalomu zasedli:
1.mesto: Črt Ikovič
3.mesto: Andraž Kamnik

Deklice:
4.mesto: Mia Čebulj

Naši mladi tekmovalci so severnim sosedom nekoliko pokvarili prvenstvo, saj so jim "pobrali" skoraj vse naslove po posameznih kategorijah.

V Nemčiji se je v preteklih dneh odvilo odprto prvenstvo Nemčije v kategoriji FIS-U15. Tekmovanje je imelo močno mednarodno zasedbo iz osmih držav. Naša fanta sta že prvi dan (v soboto) v kategoriji paralelni veleslalom dokazala, da sta v samem vrhu v tej kategoriji ter zasedla 2.mesto: Črt Ikovič ter 3.mesto: Andraž Kamnik. Pri deklicah je bila naša Mia Čebulj odlična 4. V nedeljo pa so naši mladi deskarji uspeh še nadgradili in v paralelnem slalomu zasedli: 1.mesto Črt Ikovič in 3.mesto: Andraž Kamnik. Naši mladi tekmovalci so severnim sosedom nekoliko pokvarili prvenstvo, saj so jim “pobrali” skoraj vse naslove po posameznih kategorijah.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply