Finale Slovenia’s Next Best Drag showa z Natalijo Verboten

V nedeljo, 26. aprila, bo v Klubu K4 potekalo finale najbolj vročega in žgečljivega izbora najlepših in najboljših tostran Alp, s katerim se bo zaključila druga sezona Slovenia’s Next Best Drag showa, edinega pravega drag showa v Sloveniji.

V finalu bodo svoje talente predstavili kraljica preobleke Cara ter dva kralja preobleke Eros in Taii, ki so iz kroga v krog od decembra dalje močno napredovali, tako da lahko pričakujemo res vrhunske nastope, dih jemajoče transformacije in težko borbo za prevzem prestola. Vsak bo moral pripraviti kar tri točke, pri čemer bosta dve povsem novi, eno točko pa so tekmovalci lahko izbrali med tistimi, ki so jih že izvedlih v preteklih krogih. Tako se je Taii odločil, da ponovno predstavi svojo imitacijo Toša Proeskog s komadom Srce nije kamen, Cara se bo prelevila v Sanjo Doležal in predstavila pesem Novih Fosilov Ja sam za ples, Eros pa bo s komadom You Spin Me Right Round in svojo interpretacijo Marilyn Mansona zagotovo ponovno razturil. Edino pravilo – čim bolj navdušiti publiko in strogo žirijo.

Slednji bo predsedovala Natalija Verboten, poleg nje pa bodo točke delili še igralka Maja Martina Merljak, modna poznavalka Vladimira Skale, organizator festivala Gradevizija Dejan Primož Gradišnik, predstavnica sponzorja Erotic Instinct Sandra Korenika ter do 26. aprila še aktualna nosilka lente, lanskoletna zmagovalka Afrodita. Vendar pozor!!! Točke žirije bodo predstavljale le 50 odstotkov končne ocene, drugo polovico bo namreč prispevala publika, ki bo za svoje favorite glasovala z oddajo vstopnic v posebne mape pri simpatičnih Durexovih spermijčkih.

Kot vedno bodo šov s svojo markantno pojavo in namazanim jezikom začinili dolgonoga voditeljica Anastassia Vogue, ki bo s prav posebno točko skupaj s članicami plesne šole Bolero, ki so se posebej za to priložnost poimenovale Drag Carice, tudi otvorila finalni dogodek, ter nastopi presenečenja, med katerimi naj izdamo le nastop Natalije Verboten s pesmijo Cry On My Shoulder, s katero je leta 2004 nastopila na EMI.

Kot pravi Natalija, bo zanjo sodelovanje na pravem drag showu nova izkušnja, "ki se je zelo veselim, saj sem doslej kralje in kraljice preobleke videla le na televiziji. Menim, da so dober show, zabava in pozitivna energija vedno dobrodošli, saj ljudje potrebujemo sprostitev, še posebno v današnjem času." In kaj bo Natalija, ki ima bogate izkušnje z nastopanjem na najrazličnejših prireditvah, pri tekmovalcih ocenjevala? "Pri nastopanju nasplošno sta poleg kakovosti petja, giba, plesa in urejenosti najpomembnejši prepričljivost in energija, ki ju nastopajoči vključi v svojo točko in s tem prevzame občinstvo, ocenjevala pa bom seveda skupek vseh teh lastnosti," je dejala Natalija Verboten.

Vstop: 10 EUR (vključuje welcome drink)
Vrata kluba se odprejo ob 22. uri, drag show se prične ob 23.30 uri!

Slovenia Next Best Drag so podprli:

Klub K4, Durex, www.erotic-instinct.com, DIH – društvo za integracijo homoseksualnosti, Cvetličarna Emporia in medijski spozor revija Narobe.

V nedeljo, 26. aprila, bo v Klubu K4 potekalo finale najbolj vročega in žgečljivega izbora najlepših in najboljših tostran Alp, s katerim se bo zaključila druga sezona Slovenia’s Next Best Drag showa, edinega pravega drag showa v Sloveniji.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply