FINALE ŠKISOLOVA

Znani so finalisti ŠKISOLOVA – predizbora neuveljavljenih glasbenih skupin za nastop na 13. Škisovi tržnici. V Slovenskih Konjicah, Mariboru, Logatcu in Sevnici je nastopilo 20 mladih skupin, gledalci in žirija pa so izbrali štiri najboljše, ki se bodo pomerili 7. aprila na finalnem ŠKISOLOVU v KMŠ-ju v Ljubljani.
 
Na predizborih so najbolj prepričali:
Division
Heretic
Tik Taw
Profeel

Le eden izmed njih pa bo nastopil na glavnem odru Škisove tržnice 5. maja, zato pridite 7. aprila na zaključek Škisolova in pomagajte svojemu favoritu do zmage!

Znani so finalisti ŠKISOLOVA – predizbora neuveljavljenih glasbenih skupin za nastop na 13. Škisovi tržnici. V Slovenskih Konjicah, Mariboru, Logatcu in Sevnici je nastopilo 20 mladih skupin, gledalci in žirija pa so izbrali štiri najboljše, ki se bodo pomerili 7. aprila na finalnem ŠKISOLOVU v KMŠ-ju v Ljubljani. Na predizborih so najbolj prepričali: Division, Heretic, Tik Taw, Profeel. Le eden izmed njih pa bo nastopil na glavnem odru Škisove tržnice 5. maja, zato pridite 7. aprila na zaključek Škisolova in pomagajte svojemu favoritu do zmage!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply