Fetch the vibe predstavlja SHARAM

Ob 22. uri, Ambasada Gavioli, Izola

Z grammyjem nagrajeni DJ in producent ter polovica dueta Deep Dish je stopil na samostojno pot s priredbo "Party All The Time". Na albumu"Get Wild", ki je sledil leto kasneje, so se mu pridružili P. Diddy, Chuck D (Public Enemy), Daniel Bedingfield, Kid Cudi in Tommy Lee, bobnar skupine Mötley Crüe.

"The One", "She Came Along", "Party All The Time", "Get Wild", "Kill Techno" in "Say Yeah" so le nekateri Sharamovi hiti, za DJ Mag je spomladi zmiksal kompilacijo Miami 10, pozabiti pa ne smemo tudi na Deep Dish klasike "Flashdance", "Dreams" in "Say Hello".

Ne zamudite tudi premiere novega projekta Eddieja F, Wicked Imprint. Da, prav ste prebrali: Eddie F se vrača – boljši in drznejši kot kadarkoli doslej!


?? dance lounge


SHARAM

(Yoshitoshi)

EDDIE F
(Wicked Imprint)

LUKASOV

(Flow rec., Tested rec., Ambasada Gavioli)

?? mezanine

DJ SPUTNIK
LUCA EFFE
MIRO FORTE
LORIS COMELLI
SANDY GEE

?VSTOPNINA
Vstopnina = 19€
Predprodaja EVENTIM = 15€

?PREDPRODAJA
Eventim + Petrol + Big Bang + Kompas On line: www.eventim.si in www.vstopnice.com
By phone: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob 8am-6pm)

?INFO

mail: fetchthevibe@gmail.com
info tel: +386 (0) 31 255 706

?REZERVACIJE MIZ
+386 – (0)31/255-706 – rezervacije.ag@gmail.com

Z grammyjem nagrajeni DJ in producent ter polovica dueta Deep Dish je stopil na samostojno pot s priredbo “Party All The Time”. Na albumu”Get Wild”, ki je sledil leto kasneje, so se mu pridružili P. Diddy, Chuck D (Public Enemy), Daniel Bedingfield, Kid Cudi in Tommy Lee, bobnar skupine Mötley Crüe. “The One”, “She Came Along”, “Party All The Time”, “Get Wild”, “Kill Techno” in “Say Yeah” so le nekateri Sharamovi hiti, za DJ Mag je spomladi zmiksal kompilacijo Miami 10, pozabiti pa ne smemo tudi na Deep Dish klasike “Flashdance”, “Dreams” in “Say Hello”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply