Fedde Le Grand, Joris Voorn ter Joachim Garraud na Exitu 2011

Dance Arena 2011 bo poleti postala prizorišče, ki se mu ne bo mogoče upreti: Fedde Le Grand, Joris Voorn ter Joachim Garraud so potrdili nastop na festivalu Exit 2011in se pridružili imenom, kot so Tiga, James Zabiela in Gramophonedzie.
 
Nizozemski zvezdniški DJ že vrsto let trese dvorane po Evropi in izven nje. Njegovo glasbo je kraljica popa Madonna uporabila za promocijo turneje Sticky and Sweet in ga prosila za remiks pesmi Give It to Me.  Fedde Le Grand je izvajalec, ki je osvojil številne pomembne nagrade, se dokazal tudi na prvih mestih glasbenih lestvic v Angliji, Španiji, Rusiji, na Finskem, … Svetovni hit Put Your Hands Up mu je odprl vrata v mainstream svet, Fedde Le Grand pa rad eksperimentira tudi z bolj mračnimi, minimal tech-house zvoki. Njegov prvi veliki album Output je odlična kombinacija hip-hopa, funka in dance-a z imeni, kot so Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones in številni drugi.
 
Iz Nizozemske prihaja tudi Joris Voorn, ki je leta 2003 osvojil nagrado za najboljši talent na nizozemskih DJ nagradah. Njegova popularnost je eksplodirala leta 2009 s hitom Sweep The Floor, ki je bil nemudoma razglašen za himno Ibize.

Kralj Space Invadersov, najboljši prijatelj Davida Guette in boter pariške Technoparade – Joachim Garraud je francoski DJ in producent, njegova uspešna kariera pa traja že dvajset let!  V svojem glasbenem studiu je sodeloval z glasbenimi velikani, kot so Jean-Michel Jarre, Deep Dish, David Bowie, OMD, Kylie Minogue, Mylene Farmer, Cassius, Ceronne, Moby… Njegov audio-vizualni šov Invasions, s katerim prihaja v Novi Sad, je postal njegov zaščitni znak in prepričani smo, da bo osvojil tudi tiste malce bolj hladne clubberje na Dance Areni.

Dance Arena 2011 bo poleti postala prizorišče, ki se mu ne bo mogoče upreti: Fedde Le Grand, Joris Voorn ter Joachim Garraud so potrdili nastop na festivalu Exit 2011in se pridružili imenom, kot so Tiga, James Zabiela in Gramophonedzie. Nizozemski zvezdniški DJ že vrsto let trese dvorane po Evropi in izven nje. Njegovo glasbo je kraljica popa Madonna uporabila za promocijo turneje Sticky and Sweet in ga prosila za remiks pesmi Give It to Me. Fedde Le Grand je izvajalec, ki je osvojil številne pomembne nagrade, se dokazal tudi na prvih mestih glasbenih lestvic v Angliji, Španiji, Rusiji, na Finskem, …


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply