Favela Blast off

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

V soboto se bo odvila prva Favela Blast Off zabava v novi sezoni, ki v prestolnico prinaša vroče in energične ritme brazilskih favel. Ekipa FBO bo obiskovalcem postregla z eksotičnimi ritmi kot so funk carioca oziroma baile funk, digital cumbia, kuduro, global ghettotech in tropical electro.

Gre skratka za glasbo, ki se je razvila na plesnih zabavah v zloglasnih brazilskih revnih četrteh, kjer jim sicer primanjkuje marsičesa, a nikoli energije za ples. Za ‘mehkejše’ ritme bodo na malem odru skrbele tri simpatične dame iz bivših bratskih republik.

Veliki oder:

Government 4000 ( FBO/ Srbija )
Admiral Rah ( FBO/ Slovenija )
DJ Tito ( FBO, Koromandija /Slovenija )
VJ Soaked

Bar:
Sanj’caa aka Belaj Girl ( Dancehall, Brakes /Srbija)
Luna Morado ( Reggaeton /Hrvaška)
Djashttown Queen ( Dubstep/ Srbija)
VJ M7

Vstop:
5€

V soboto se bo odvila prva Favela Blast Off zabava v novi sezoni, ki v prestolnico prinaša vroče in energične ritme brazilskih favel. Ekipa FBO bo obiskovalcem postregla z eksotičnimi ritmi kot so funk carioca oziroma baile funk, digital cumbia, kuduro, global ghettotech in tropical electro. Gre skratka za glasbo, ki se je razvila na plesnih zabavah v zloglasnih brazilskih revnih četrteh, kjer jim sicer primanjkuje marsičesa, a nikoli energije za ples. Za ‘mehkejše’ ritme bodo na malem odru skrbele tri simpatične dame iz bivših bratskih republik.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply