Fashion TV Clubbing s Davidom Moralesom in modno revijo

V soboto zvečer je Ambasada Gavioli gostila Fashion TV Clubbing s priljubljenim didžejem Davidom Moralesom ter revijo modne znamke Miro Design, ki jo je pred daljšim umikom v tujino Miro Mišljen predstavil z izbranimi modeli agencije Bronz Models.

Ekstravagantni mojster nas je tokrat popeljal v daljne kraje. Zgodbo je zastavil kot popotovanje aristokratske družbe konca 20. stoletja, v središče pa postavil žensko, ki ji obiskovanje tujih dežel predstavlja svojevrsten modni izziv, željo po odkrivanju novega, nov začetek, konec ustaljenega življenja v običajnih okvirih. Skratka, mojster s svojimi kreacijami spet slavi žensko in njenega moškega, ki se počutita svobodno, okušata neskončnost in zreta v prihodnost … skušata biti samosvoja … takšna kot je Miro sam.

Uvodno oblikovalsko popotovanje je na krilih izbranih hišnih ritmov v nov dan popeljal sodelavec priznanih modnih znamk kot sta Armani in Iceberg, newyorški didžej David Morales, ki je v še enem celonočnem setu v Gavioliju predstavil tudi novo uspešnico I Make You Gaga ter precejšen del gradiva s težko pričakovanega novega avtorskega albuma, ki ga bo izdal v začetku leta 2011.

Utrinke iz Izole si lahko ogledate v naši foto galeriji, video posnetke pa si boste lahko v naslednjih dneh ogledali na več slovenskih televizijah. Daljšo reportažo pa bo objavil vodilni mednarodni modni televizijski kanal, Fashion TV.

Sinoči je Ambasada Gavioli gostila Fashion TV Clubbing s priljubljenim didžejem Davidom Moralesom ter revijo modne znamke Miro Design, ki jo je pred daljšim umikom v tujino Miro Mišljen predstavil z izbranimi modeli agencije Bronz Models. Ekstravagantni mojster nas je tokrat popeljal v daljne kraje. Zgodbo je zastavil kot popotovanje aristokratske družbe konca 20. stoletja, v središče pa postavil žensko, ki ji obiskovanje tujih dežel predstavlja svojevrsten modni izziv, željo po odkrivanju novega, nov začetek, konec ustaljenega življenja v običajnih okvirih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply