FASHION EXPLOSION

ob 22.00, Klub k4, Ljubljana

Tokrat bo paša za Vaše oči UNIKATNA MODNA EXPLOZIJA.

Krivci za napad bodo:
Sanela Uzeirovič: Njena modna kolekcija temelji na večnosti usnja. S svojim oblikovanjem  želi nakazati smer v ekološko ozaveščenem modnem procesu, ki bi se -vsaj delno-, moral osredotočiti na reciklažo že uporabljenih materialov s ciljem zavarovanja našega življenjskega prostora. Inspiracija kreacij je bila filmska trilogija Mad Max.

Tinka Černugelj
je polna navdiha. Prepoznavna je zaradi pletenja in izvirnega krojenja. Z njo se lahko potopite v mehkobo in zračnost glamurja pletenin.

Jaka Kolar je perspektiven mlad dizajner. Njegova kolekcija z imenom Gipsy and Clown se lahko imenuje tudi happy street wear. Glavni adut dizajnerja so unikatne kavbojke, videti pa bo tudi veliko stvari iz nove kolekcije.

Minko Rozman navdušujejo interakcije in nasprotja, odziv narave in vse kar se vrti okoli nje. Njena Cyber kolekcija je namenjena samosvojim in dinamičnim ljudem. Kreacije izražajo svežino, drznost in svobodo.

Tina Pavilin
je mlada dizajnerka, ki v svojem studiu ustvarja raznovrstne kreacije namenjene tako mladim, kakor tudi starim. Igra se z različnimi materiali in barvnimi kombinacijami. Njena kolekcija Vam bo prinesla pridih pomladi.

Make up: Tea Skupek, Tinka Pobalinka

Po predstavitvi bo sledila prodaja kreacij! Pridi in podpri slovenski modni underground!   

Za vse lastnike srbečih pet bosta poskrbela:
Woo-D in Dado

Vstop: 5 €

Tokrat bo paša za Vaše oči UNIKATNA MODNA EXPLOZIJA. Krivci za napad bodo: Sanela Uzeirovič, Tinka Černugelj, Jaka Kolar, Minka Rozman ter Tina Pavilin. Make up: Tea Skupek, Tinka Pobalinka. Po predstavitvi bo sledila prodaja kreacij! Pridi in podpri slovenski modni underground! Za vse lastnike srbečih pet bosta poskrbela: Woo-D in Dado


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply