Evropska turneja Quiksilver in Roxy Radar

Drugo leto zapored, Quiksilver in Roxy organizirata evropsko turnejo pod imenom "Quiksilver and Roxy Radar", katere cilj je najti naslednike najboljših snowboarderjev kot so Mathieu Crepel ter Torah Bright.

Da bi zbrskali te nove zmagovalce, Quiksilver in Roxy sta zastavila lokacijsko zelo široko evropsko turnejo odprto za vse mlade rajderje med 8. ter 14. letom starosti. Odprta je tako za deklice kot za dečke, ne glede na to ali snowboardajo ali smučajo v prostem slogu.

Cilj turneje je nove mlade talente privabiti v prestižni Quiksilver tim, pogodba bi bila podpisana za eno leto, z možnostjo podaljševanja. Finalisti bi osvojili VIP vstopnico na Evropsko verzijo Winter X Games, ki se bo tudi letos zgodil v Tignesu. Ob tem dobijo tudi povabilo na poletni trening kamp.

Začetniki, motivirani s tem izivom bodo morali iti skozi tri selekcijske kroge:

1) December 2010 / Januar 2011 : Selekcija na internetu

Okoli 150 rajderjev bo izbranih glede na njihove promocijske fotografije ali video posnetke najboljših trikov. Zraven morajo dodati še kratko biografijo. Cel paket se mora naložiti na www.quiksilverlive.com. Registracije se zaključijo v tretjem tednu januarja.

2) Februar 2011 : Evropski "Happy Riding Days"

15 Evropskih smučišč bo gostilo "Happy Riding Day" tekmovanja, na katerih bo nastopilo 150 izbranih kandidatov.  Rajderi bodo mogli impresionirati sodnike in botre njihovih športov s triki, kot tudi s svojo osebnostjo in nastopom. Vsak tekmovalec bo posnel video, ki bo potem objavljen na internetni strani, kjer boste lahko glasovali za svoje zmagovalce. Člani Quiksilver in Roxy tima bodo tudi glasovali, tako da bodo trije izbrani s strani obiskovalcev, petnajst pa s strani profesionalcev.

05.februar : Livigno, Italija
05.februar : Cerler, Španija
06.februar : Talma Resort, Finska
09.februar : Arosa, Švica
11.februar : Trysil, Norveška
12.februar : Les crozet, Švica
12.februar : Les houches, Francija
12.februar : Sierra Nevada, Španija
12.februar : Mzaar SKI Slopes, Libanon
13.februar : Donovaly, Slovaška
15.februar : La Plagne, Francija
18.februar : Gustavbacken Lindvallen, Salen, Švedska
26.februar : Kleinwalsertal, Austria

Dogodka v Angliji in Sloveniji nista še potrjena. 

3) Finale Quiksilver & Roxy Radar na Winter X Games Europe

Finalna tekma Quiksilver & Roxy Radar bo potekala ob evropski različici Winter X Games (16. – 18. marca) v Tignes.  18 finalistov se bo borilo med sabo v vrhunskem nastopu pred očmi Mathieu Crépela, dvojnega svetovnega prvaka v snowboardu , ter Torah Bright, olimpijske prvakinje v snowboardu. Skupine bodo definirane glede na starost ( do 12. let, do 14. let ), spol ( deklice / dečki ) ter smučke ali snowboard.

V času evropskega Winter X Games bodo vsi tekmovalci, skupaj s svojimi trenerji, povabljeni kot VIP gosti Quiksilverja. Le zmagovalec super finala bo imel priložnost prejeti trofejo ter sponzorstvo iz rok svojih idolov.

Drugo leto zapored, Quiksilver in Roxy organizirata evropsko turnejo pod imenom “Quiksilver and Roxy Radar”, katere cilj je najti naslednike najboljših snowboarderjev kot so Mathieu Crepel ter Torah Bright. Da bi zbrskali te nove zmagovalce, Quiksilver in Roxy sta zastavila lokacijsko zelo široko evropsko turnejo odprto za vse mlade rajderje med 8. ter 14. letom starosti. Odprta je tako za deklice kot za dečke, ne glede na to ali snowboardajo ali smučajo v prostem slogu. Cilj turneje je nove mlade talente privabiti v prestižni Quiksilver tim, pogodba bi bila podpisana za eno leto, z možnostjo podaljševanja. Finalisti bi osvojili VIP vstopnico na Evropsko verzijo Winter X Games, ki se bo tudi letos zgodil v Tignesu. Ob tem dobijo tudi povabilo na poletni trening kamp.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply