Emkej

Marko Kocjan, MK, član skupine Tekochee Kru, je po nekaj letih skrbnega izbiranja surovin dodal jajca in pripravil »Šmorn« . Gre za prvi solo projekt izkušenega izvajalca, ki je v preteklem desetletju sodeloval in nabiral izkušnje z mnogimi izvajalci v našem prostoru .

MK je dozorel, kot oseba in kot izvajalec, saj se loti situacij iz vsakdanjega življenja in jih preplete s svojimi melodičnimi in tekstovnimi vrlinami, ki ga označujejo kot enega izmed najbolj prepoznavnih MC-jev na našem prostoru. V preteklih letih je s paralelnim ustvarjanjem s skupino Tekochee Kru, uspel v celoti posneti tri albume. »Šmorn« je prvi, ki je bil na voljo poslušalcem in je uvod v serijo, kateri bi si upali napovedati renome enega izmed najbolj »svežih« izdelkov, tako glasbeno kot tekstovno.

K sodelovanju na albumu je MK povabil ljudi, ki čutijo isto ljubezen do glasbe kot on. Med njimi so basist skupine Siti Hlapci, Samo Pečar, Bosh-T D` King je poskrbel za kitarske vložke, Mike in Amo predstavljata mlad talent iz ekipe Hip Hop Virus, seveda pa na albumu ne manjkata Mito in Sniki, s katerima je MK že od samega začetka v skupini Tekochee Kru in jih povezuje več kot le glasbeni odnos. Za podlage so poskrbeli: matični producent skupine TK, Shuljo, svoj del so prispevali tudi Kato , DJ Splinter in Ghet, za komad »Višja Srednja« pa je MK sodeloval s skupino Rockheads. Za mastering sta moči združila Shuljo in MK

Zadnji videospot je "Rajčica" in se nahaja na MTV lestvici Domaćica – najboljih 20 lokalnih video spotov iz cele regije! Vsake nedelje od 18:00 do 19:00 ter ob ponedeljkih od 13:00 do 14:00! Vse lestvice sestavljajo MTV uredniki na podlagi glasov obiskovalcev vseh treh MTV strani (mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si). Poleg upoštevanja glasov obiskovalcev se lestvice formirajo tudi na podlagi drugih lestvic MTV kanalov po vsem svetu. Vaši glasovi in komentarji so pomembni, saj bi radi čim bolje in ažurno pripravili vse MTV lestvic.

Marko Kocjan, MK, član skupine Tekochee Kru, je po nekaj letih skrbnega izbiranja surovin dodal jajca in pripravil »Šmorn« . Gre za prvi solo projekt izkušenega izvajalca, ki je v preteklem desetletju sodeloval in nabiral izkušnje z mnogimi izvajalci v našem prostoru. MK je dozorel, kot oseba in kot izvajalec, saj se loti situacij iz vsakdanjega življenja in jih preplete s svojimi melodičnimi in tekstovnimi vrlinami, ki ga označujejo kot enega izmed najbolj prepoznavnih MC-jev na našem prostoru. V preteklih letih je s paralelnim ustvarjanjem s skupino Tekochee Kru, uspel v celoti posneti tri albume. »Šmorn« je prvi, ki je bil na voljo poslušalcem in je uvod v serijo, kateri bi si upali napovedati renome enega izmed najbolj »svežih« izdelkov, tako glasbeno kot tekstovno.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply