Elevators 10

Ob 21. uri, Kino Šiška, Ljubljana

Skupina Elevators je znana po perfektni sintezi edinstvene in nadvse plesne mešanice jazz-a, funk-a in rock-a. Od izida debitantske plošče ‘Elevator music’ mineva 10. leto, kar bodo 19.3. obeležili z velikim koncertom v legendarnem Kinu Šiška. Stalni zasedbi vrhunskih glasbenikov se bodo na odru pridružile tri izvirne in povsem samosvoje pevke, ki se lahko po načinu dela, kot tudi izražanja povsem poistovetijo s skupino.

Že s svojim prvim izdelkom so Elevatorsi opozorili nase. Še posebej so nas prevzeli singli ‘Na krilih ljubezni’, ‘Žulejne j krmpir’ in ‘Brasilica’, ki so se dobro zasidrali med poslušalce in si tako ustvarili svoj krog stalnih ter zvestih sledilcev. Leta 2008 je prišla druga plošča imenovana ‘Elevators’, s katero je skupina ponovno pokazala, kaj zmore in kako razmišlja. Priča smo bili metaforičnem jelenu skritem v legendarnih taktih basovskega uvoda, klaviaturskem riffu in funky kitari. Celota sliši na ime ‘Prva pomoč’, sledila pa ji je še ‘Skuoči, skuoči’ katere besedilo je v znanem dialektu napisal krasen besedo tvorec RunJoe .

Elevators so:

Jani Hace – bas kitara,
Sergej Ranđelović – RunJoe – bobni, vokal,
Davor Klarič – klaviature,
Robi Pikl – kitara, vokal.

Gostje: Josipa Lisac, Aphra Tesla, Tinkara Kovač.

Vstopnina:

12 EUR Predprodaja
9,60 EUR ( d, š, u )
15 EUR na dan dogodka

Skupina Elevators je znana po perfektni sintezi edinstvene in nadvse plesne mešanice jazz-a, funk-a in rock-a. Od izida debitantske plošče ‘Elevator music’ mineva 10. leto, kar bodo 19.3. obeležili z velikim koncertom v legendarnem Kinu Šiška. Stalni zasedbi vrhunskih glasbenikov se bodo na odru pridružile tri izvirne in povsem samosvoje pevke, ki se lahko po načinu dela, kot tudi izražanja povsem poistovetijo s skupino. Že s svojim prvim izdelkom so Elevatorsi opozorili nase. Še posebej so nas prevzeli singli ‘Na krilih ljubezni’, ‘Žulejne j krmpir’ in ‘Brasilica’, ki so se dobro zasidrali med poslušalce in si tako ustvarili svoj krog stalnih ter zvestih sledilcev.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply