Elements w. Regis

Ob 23.00, Klub K4, Ljubljana

Prvi element nove 4kine sezone je poosebljenje techno podzemlja, patron založb Downwards in Sandwell District ter polovica zloveščega dueta British Murder Boys: Regis!

Karl O’Connor in založba Downwards sta ovita v 18 let mitov in degeneriranih techno hitov, ki so se začeli s prvimi ploščami Regisa in njegovega kamerada Surgeona sredi mračnih devetdesetih let. Ob pomanjkanju intervjujev a izobilju zvočne in naslovne perverzije sta birminghamska metalurga s puristično techno estetiko kanonizirala svoje delo že davno pred kultnim industrijskim obratom BMB, vrhuncem subverzivne tehnaže. Po izstopu iz morilskega projekta se je Karl leta 2006 preselil v Berlin in posvetil danes enemu najbolj aktualnih techno kolektivov Sandwell District, ki za destilacijo kovinskega Downwards zvoka uporablja dub tech perfekcijo založbe Chain Reaction. Regis tako še vedno urinira proti vetru in še vedno rad poprime za mikrofon, poslušalce pa zadnja leta kaznuje tudi v družbi Jamesa Ruskina kot O/V/R ter pod imenom Ugandan Speed Trials z nekdanjim bobnarjem Napalm Death, Mickom Harrisom.
Na malem floru bo svojo nežno plat predstavil izkušeni hrvaški producent v novi podobi, saj je trdo temo zamenjal za melodične techno viže, s katerimi mu je uspel preboj na referenčno detroitsko založbo Matrix, remiksiral in omehčal pa je tudi angleškega fotra Iniga Kennedyja.

Sandwell District:
REGIS (Downwards, Sandwell District, Tresor) UK
Ulix (Elements, Synaptic)
Schrauff (Elements, Bio-Mechanics)
Ocular (Elements, Bio-Mechanics)

video: VJ Fšk

Route 12 (Ch-De):
JOLKA (Matrix, Sect, Rodz-Konez) HR
Dojaja (Astrodisco, Consumer Recreation)
Organon (Elements, Bio-Mechanics)

Vstop:
do 24h: 7 €
študenti: 8 €
po 24h: 10 €

Prvi element nove 4kine sezone je poosebljenje techno podzemlja, patron založb Downwards in Sandwell District ter polovica zloveščega dueta British Murder Boys: Regis! Karl O’Connor in založba Downwards sta ovita v 18 let mitov in degeneriranih techno hitov, ki so se začeli s prvimi ploščami Regisa in njegovega kamerada Surgeona sredi mračnih devetdesetih let. Ob pomanjkanju intervjujev a izobilju zvočne in naslovne perverzije sta birminghamska metalurga s puristično techno estetiko kanonizirala svoje delo že davno pred kultnim industrijskim obratom BMB, vrhuncem subverzivne tehnaže. Po izstopu iz morilskega projekta se je Karl leta 2006 preselil v Berlin in posvetil danes enemu najbolj aktualnih techno kolektivov Sandwell District, ki za destilacijo kovinskega Downwards zvoka uporablja dub tech perfekcijo založbe Chain Reaction. Regis tako še vedno urinira proti vetru in še vedno rad poprime za mikrofon, poslušalce pa zadnja leta kaznuje tudi v družbi Jamesa Ruskina kot O/V/R ter pod imenom Ugandan Speed Trials z nekdanjim bobnarjem Napalm Death, Mickom Harrisom. Na malem floru bo svojo nežno plat predstavil izkušeni hrvaški producent v novi podobi, saj je trdo temo zamenjal za melodične techno viže, s katerimi mu je uspel preboj na referenčno detroitsko založbo Matrix, remiksiral in omehčal pa je tudi angleškega fotra Iniga Kennedyja. Vstop: do 24h: 7 € študenti: 8 € po 24h: 10 €


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply