ELECTRONIC CARNIVAL 08

@ UŠC Leona Štuklja, Maribor – 21h-06h

26. april se že približuje in vsi srečneži, ki imajo vstopnice že v rokah, nestrpno pričakujejo veliki pok, ki bo nastal ob odprtju vrat dvorane UŠC Leona Štuklja v Mariboru. Bas bo gospodar novega sveta, ki mu poveljujejo UMEK, VALENTINO KANZYANI, MARKO NASTIĆ ter številni drugi.

Za vsakega ljubitelja elektronske glasbe bo Electronic Carnival 08 neponovljivo doživetje, ki ga ne sme zamuditi. Tudi DJ-i so že nestrpni kako jih bo mariborsko občinstvo sprejelo in kako zadovoljiti visoka pričakovanja. Žerjavica pričakovanja bo vašo domišljijo ogrevala le še kratek čas, kajti 26.april prinaša pravo elektronsko osvežitev v štajersko prestolnico.

..MAIN DANCE ARENA..

UMEK (umek.si)
VALENTINO KANZYANI (Jesus loved you)
MARKO NASTIĆ
(Recon Warriors, Traffica)

..NERVOUS BREAKDOWN SCHRANZ COMMUNE..

DANIEL GLOOMY (Beast Music)
FLIS (djflis.com)
WORTEX (Braindamage, CAR) /

..HOUSE SPRING ROOM..

MIKE VALE (portamento records, agent funk)
BRLEE (overload.si) 
REPLACEMENT (overload.si, studio exit)

VIP LOUNGE

+ interaktivno povezovanje ”Wall of love messages”
+ 10 brezplačnih party avtobusnih prevozov iz vse Slovenije  

VHOD V DVORANO
Zaradi gneče in lažjega vstopa v dvorano priporočamo, da svoj vstop v dvorano načrtujete najkasneje do 23.00h. Prosimo vas, da upoštevate navodila varnostnikov, ki bodo na prireditvi poskrbeli za vaše varno počutje.

PLAČILNO SREDSTVO: CARNIVAL$
Na dogodku Electronic Carnival bodo edino plačilno sredstvo CARNIVALS. Le-te bo možno kupiti na večih jasno označenih mestih v dvorani.

ELECTRONIC CARNIVAL MERCHENDISE – Omejena serija privlačnih majic Electronic Carnival

Posebno za Elecronic Carnival smo pripravili odličen model zelo kakovostnih majic, ki bodo na voljo le v zelo omejenih količinah. Izberite si svojo barvo v kateri boste zastopali Electronic Carnival. Na voljo so ženske majice v roza, nebeško modri in črni barvi (velikosti od XS do L) ter moške v beli, modri in črni barvi (velikosti M – XL). Cena ženskih majic je 12 EUR, moških 14 EUR.

Naročila majic sprejemamo na 040 360 283 in tickets@okus.si.

BREZPLAČEN PREVOZ
še zadnja prosta mesta za prijave do 16.4.!

Agencija gremonaparty.com bo v soboto, 26. aprila, iz Kopra, Postojne, Ljubljane, Kranja, Novega mesta, Celja in Velenja na Electronic Carnival peljala povorko desetih avtobusov. Vse, ki bodo na Electronic Carnival prispeli z našimi avtobusi, bomo v dvorano pospremili skozi ločen vhod in tako prihranili marsikatero dragoceno minuto čakanja. Skupna cena prevoza in vstopnice je enaka pred prodajni ceni vstopnice.

VSTOPNICE:

Zaradi izjemnega povpraševanja je na voljo le še nekaj več kot 500 vstopnic za Electronic Carnival, ki si jih lahko še pravočasno zagotovite na sledečih pred prodajnih mestih:

PAKETI:

PAKET 5+1 = 90 EUR
PAKET 10+2 = 170 EUR

Paketa vstopnic je možno naročiti izključno po telefonu 040 360 284 ali na e-naslovu: tickets@okus.si

PREDPRODAJNA CENA:
18 EUR

PRODAJNA MESTA:

MARIBOR: Kavarna Trust, Europark (info točka), UŠC (info točka), S Oliver (Galerija Gosposka in Europark), Študentski Servis Maribor ( vse enote)

LJUBLJANA:
Cosmick Shock, Drogart, S Oliver (Stritarjeva 7, Citypark, nakupovalni center Rudnik), Študentski servis Maribor (vse enote)

MURSKA SOBOTA: Študenstki servis Maribor

PTUJ: Študentski servis Maribor

SLOVENSKE KONJICE:
Študentski servis Maribor

CELJE: Študentski servis Maribor, S Oliver (nakupovalni center Citycenter)

VELENJE: Študentski servis Maribor, Mladinski servis Velenje

RAVNE NA KOROŠKEM:
Študentski servis Maribor

ORMOŽ: Študentski servis Maribor

VRHNIKA: Študentski servis Maribor

KOPER: S Oliver (center Supernova)


PO VSEJ SLOVENIJI:

– V trgovinah BIG BANG in BOF, bencinskih servisih PETROL ter na vseh EVENTIM-ovih in KOPMAS-ovih prodajnih mestih.
VIP LOUNGE: (na voljo še zadnjih 10 prostih mest)

Če želite dogodek doživeti z ekstravagantmim pogledom iz sproščenega VIP lounga, ki se nahaja nad dvorano in bo omogočen le peščici izbravncev pa le pohitite. Razvajali vas bomo tako s samim ambientom kot tudi z zanimivo ponudbo pijače in sadja popolnoma brezplačno.


26. april se že približuje in vsi srečneži, ki imajo vstopnice že v rokah, nestrpno pričakujejo veliki pok, ki bo nastal ob odprtju vrat dvorane UŠC Leona Štuklja v Mariboru. Bas bo gospodar novega sveta, ki mu poveljujejo UMEK, VALENTINO KANZYANI, MARKO NASTIĆ ter številni drugi. Za vsakega ljubitelja elektronske glasbe bo Electronic Carnival 08 neponovljivo doživetje, ki ga ne sme zamuditi. Tudi DJ-i so že nestrpni kako jih bo mariborsko občinstvo sprejelo in kako zadovoljiti visoka pričakovanja. Žerjavica pričakovanja bo vašo domišljijo ogrevala le še kratek čas, kajti 26.april prinaša pravo elektronsko osvežitev v štajersko prestolnico.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply