Dvojne stopničke za Tima-Kevina Ravnjaka

8. in 9. januarja 2011 je potekalo 12. tekmovanje  prestižnega  Burton European Open 2011 v švicarskem Laaxu. 61 mladincev iz 15 držav, starih od 10 do 14 let, se je pomerilo v  disciplinah  slopestyle in halfpipe. Progi sta posebnost zaradi dveh razlogov: na isti progi tekmujejo tudi odrasli tekmovalci, mladinci pa so pokazali neverjetno visoko raven bordanja.

Tim-Kevin Ravnjak, član mladinske reprezentance deskanja v prostem slogu, ki je na prejšnjih BEO tekmovanjih že dosegal stopničke, je tokrat prvič zmagal v kategoriji slopestyle. Konkurenca je bila težka, vendar je Tim-Kevin sodnike očaral s triki frontside boardslide on the box, frontside 360 tab on the ball, frontside 540 on the pipe, switchup on the rail, cab 5 on the quarterpipe, cab 5, frontside 7 in switch bs 7 on the kicker-line.

V nedeljo, 9.1. v močni konkurenci mladincev prav tako dosegel odličen rezultat, 3. mesto v disciplini half pipe.

8. in 9. januarja 2011 je potekalo 12. tekmovanje prestižnega Burton European Open 2011 v švicarskem Laaxu. 61 mladincev iz 15 držav, starih od 10 do 14 let, se je pomerilo v disciplinah slopestyle in halfpipe. Progi sta posebnost zaradi dveh razlogov: na isti progi tekmujejo tudi odrasli tekmovalci, mladinci pa so pokazali neverjetno visoko raven bordanja. Tim-Kevin Ravnjak, član mladinske reprezentance deskanja v prostem slogu, ki je na prejšnjih BEO tekmovanjih že dosegal stopničke, je tokrat prvič zmagal v kategoriji slopestyle. Konkurenca je bila težka, vendar je Tim-Kevin sodnike očaral s triki frontside boardslide on the box, frontside 360 tab on the ball, frontside 540 on the pipe, switchup on the rail, cab 5 on the quarterpipe, cab 5, frontside 7 in switch bs 7 on the kicker-line.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply