Državno prvenstvo deskarjev do 15 let

V nedeljo, 28. marca 2010, se je na Rogli odvilo državno prvenstvo v deskanju na snegu do 15 let v disciplini Slopestyle. Tekmovalci so se pomerili v Funparku Rogla, kjer so jih sodniki ocenjevali na štirih objektih.

Državni prvak pri deskarjih je postal Tim Kevin Ravnjak, na drugo mesto se je uvrstil Jan Kralj, na tretje pa Maks Kralj Kos. Prvo mesto pri deskarkah je osvojila Tjaša Gašperlin pred Zarjo Žvan.

V soboto, 3. aprila 2010, je na Rogli potekala tekma veleslaloma v deskanju na snegu. Deskarji so se pomerili v štirih kategorijah, v mlajši kategoriji je tekma štela hkrati za državno prvenstvo do 15 let.

Naslov državnega prvaka je osvojil Andraž Kamnik, na drugem mestu je za 12 stotink zaostal Črt Ikovič, tretji je bil sicer državni prvak v slopestyle-u Tim Kevin Ravnjak. Pri deklicah je naslov državne prvakinje osvojila Laura Kotnik. V starejši kategoriji je prvo mesto dosegel Tim Mastnak, pri ženskah pa Gloria Kotnik. Nagrade so zmagovalcem podelili Uniturjevi športniki, med drugim tudi Petra Majdič in Rok Marguč.

V nedeljo, 28. marca 2010, se je na Rogli odvilo državno prvenstvo v deskanju na snegu do 15 let v disciplini Slopestyle. Tekmovalci so se pomerili v Funparku Rogla, kjer so jih sodniki ocenjevali na štirih objektih. Državni prvak pri deskarjih je postal Tim Kevin Ravnjak, na drugo mesto se je uvrstil Jan Kralj, na tretje pa Maks Kralj Kos. Prvo mesto pri deskarkah je osvojila Tjaša Gašperlin pred Zarjo Žvan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply