Drum’n’bass quake

Ob 22.00, The Club, Belvedere, Izola

Po podaljšanem kreativnem zimskem spancu, so se obalni sukači lomljenih ritmov prebudili z novimi idejami, projekti in izdelki. "Drum’n’bass quake!" je event, ki se bo zgodil v petek 16.4. ob 22.uri v The Clubu – Belevedere.

HEX

Lani poleti se je porodila ideja o združitvi punk-rock elementov z elektronsko glasbo in jeseni je že nastal prvi single skupine HEX z naslovom Adrenaline. Provokativna zmes hitrega drum’n’bassa s sintečnimi melodijami in dvema energičnima vokaloma označuje trio, ki zdaleč presega generične DJ-evske prezentacije. Člani skupine so obali dobro poznan drum’n’bass DJ in producent Dahow, bivši frontman Mi Familie – MC Omis in scream vokalist Max Power. Tokrat bodo postregli tudi s posebnim mixom vsemogočnih The Prodigy.

JK SOUL

Decembru 2008 je izdal svoj prvenec pod naslovom "Dinner With The Beatz vol.1" izdan na založbi "Cold Busted" (Colorado, US).
V tem času se je odvilo ogromno različnih dogodkov, med njimi je zagotovo najodmevnešji JK-jeva udeležba Gramatikove turneje v ZDA. Skupaj z Gramatikom sta nastopala kot predskupina "blow-up" skupini PrettyLights iz Colorada. Po turneji se je JK zaprl v studio in začel pripravljat nov materjal katerega vam bo predpremierno odvrtel v petek! Ravno kar je zakljičil z novim albumom "Dinner With The Beatz vol.2", kateri bo izdan 15.maja 2010 na založbi Cold Busted. JK, pa že pripravlja nov album, z katerim bo predstavil njegov nov glasbeni koncept in sound.

MATZOLE

DJ dobesedno predan drum’n’bass vibracijam, ki že leta vrti takorekoč na vseh večjih d’n’b žurih. Naj omenimo, da se je "Cole", podal tudi v producentske vode. Navdušeno smo v pričakovanju njegovih prvih lomljenih izdelkov.

DJ TOMAS

Tomas je ravno tako legendarni obalni dnb DJ, ki je bil udeležen na večini d’n’b partyjih na obali. Ponovno vam bo postregel z pozitivnimi vibracijami, katere so povezane z privdihom ragge melodij.

Vizualizacije:
VJ BASTA

Vstopnina: 3€<24h>5€

Po podaljšanem kreativnem zimskem spancu, so se obalni sukači lomljenih ritmov prebudili z novimi idejami, projekti in izdelki. "Drum’n’bass quake!" je event, ki se bo zgodil v petek 16.4. ob 22.uri v The Clubu – Belevedere. Nastopili bodo: HEX, JK SOUL, MATZOLE, DJ TOMAS, VJ BASTA


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply