Drum n’ Bass n’ Art n’ Charity

V Stari elektrarni je potekal dobrodelni dogodek Drum n’ Bass n’ Art n’ Charity [1605 ECO], ki se zgodi enkrat v desetletju in med seboj preplete glasbo, umetnost in dobrodelnost.

Prek dogodka se zbirajo sredstva za dobrodelno organizacijo 1605 ECO. Le-ta denar donira v projekte, ki proizvajajo 100 % organske izdelke. V Stari elektrarni je bilo na dražbo postavljenih 20 edinstvenih umetnin in celoten iztržek je bil dodeljen organizaciji 1605 ECO.
 
Zvezda večeera sta bila slovenska producenta in DJ-ja: DJ Umek in DJ JaMirko, ki sta že povsem domača v Red Bullovem svetu. Umek s svojim pogledom na vanguard techno osvaja publiko po vsem svetu, JaMirko pa vedno znova preseneti z drum’n’bassom, funkom in elektronsko glasbo. Njun skupni nastop je bil odličen in kakovosten zvok smo posneli za oddajo na spletnem radiu Red Bull Music Academy Radio.

V Stari elektrarni je potekal dobrodelni dogodek Drum n’ Bass n’ Art n’ Charity [1605 ECO], ki se zgodi enkrat v desetletju in med seboj preplete glasbo, umetnost in dobrodelnost. Prek dogodka se zbirajo sredstva za dobrodelno organizacijo 1605 ECO. Le-ta denar donira v projekte, ki proizvajajo 100 % organske izdelke. V Stari elektrarni je bilo na dražbo postavljenih 20 edinstvenih umetnin in celoten iztržek je bil dodeljen organizaciji 1605 ECO. Zvezda večeera sta bila slovenska producenta in DJ-ja: DJ Umek in DJ JaMirko, ki sta že povsem domača v Red Bullovem svetu. Umek s svojim pogledom na vanguard techno osvaja publiko po vsem svetu, JaMirko pa vedno znova preseneti z drum’n’bassom, funkom in elektronsko glasbo. Njun skupni nastop je bil odličen in kakovosten zvok smo posneli za oddajo na spletnem radiu Red Bull Music Academy Radio.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply