Don’t make new people: Krasni Novi Svet

Ob 23.uri, Klub k4, Ljubljana

Kolektiv DON’T MAKE NEW PEOPLE v izogib prenapolnjenemu modremu planetu ponuja zvočno in vizualno destrukcijo!

DON’T MAKE NEW PEOPLE se v protohumanistični maniri s ponosom podajajo v podtalno valilnico, ki sliši na ime K4. Ceneno decembersko popotovanje po KRASNEM NOVEM SVETU začne živi postdvojec lo-hi-fi, ki bo predstavil unikatno žanrsko zmes groove-chilla , s štafeto radosti pa do jutranjega vrhunca tečejo digitani protojaha…či Monsieur Jacques, MinusPlusForward in Felis Catus, z zmesjo pristne drame, filter housa, ponding techna in banging newage elektra.

KRASNI NOVI SVET bodo vizionarsko zasnovali: dadaistični dvojec Kitsch-nitsch Decor Galore in mlada zalega vizualnih konceptualistov – Vladimir, Fejzo in Luka. Za utopični vizualni konstrukt poskrbi Mina Fina.

Uho:

lo-hi-fi Live!
Monsieur Jacques
MinusPlusForward
Felis Catus

Oko:

Mina Fina (Smetnjak)

Vstop:

Do 24h: 5€
Študent: 6€
Ostali: 7€

DON’T MAKE NEW PEOPLE se v protohumanistični maniri s ponosom podajajo v podtalno valilnico, ki sliši na ime K4. Ceneno decembersko popotovanje po KRASNEM NOVEM SVETU začne živi postdvojec lo-hi-fi, ki bo predstavil unikatno žanrsko zmes groove-chilla , s štafeto radosti pa do jutranjega vrhunca tečejo digitani protojaha…či Monsieur Jacques, MinusPlusForward in Felis Catus, z zmesjo pristne drame, filter housa, ponding techna in banging newage elektra. Vstop: Do 24h: 5€ Študent: 6€ Ostali: 7€


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply