Domorodni četrtek sreča Rapetek Extra: N’TOKO

Ob 22.00, Gala Hala Metelkova, Ljubljana

Ekskluzivni promocijski koncert ob izidu N’Tokove tretje solistične plošče v slovenskem jeziku, imenovane »PARADA LJUBEZNI«. Po petih letih ustvarjalnega premora ter začasni samoukinitvi, se na slovenske odre znova vrača N’TOKO. 4. novembra bo izdal svoj tretji solistični album v slovenskem jeziku, ki nosi naslov »Parada ljubezni« in v širšem pomenu govori tudi o njegovem tokratnem tematskem naboru.

V kolikor je šlo pri prvem albumu za odkrito spogledovanje z alternativnim hiphopom, pri drugi pa za neklasično bendovsko obliko hiphopa, je njegov tokratni pristop še najbolj klasičen. N’tokova največja kvaliteta so, kot vedno, izredno močna besedila, katerim večni svetovni popotnik dodaja lastna videnja globalne okolice. Svojo psihološko, družbeno-moralno perspektivo je spretno pomešal z aktualnimi globalnimi in lokalnimi fenomeni ter nekaj izzivalnimi besedili.

»Parada ljubezni« je skoraj v celoti njegovo delo, saj je za vsa besedila, vokale in podlage (razen ene), poskrbel kar N’toko sam. Več prostora je tokrat namenil počasnejšemu podajanju besedil, kar boste lahko videli tudi na njegovem uro in pol trajajočem promocijskem koncertu v treh dejanjih.

V njih bo N’toko samo za promocijski nastop nastopil v vseh svojih pojavnih oblikah, saj bo nastopil solo na beate, z bendom, pa tudi unplugged. Na odru se mu bodo pridružili nekateri glasbeni sopotniki. Po osnovnem promocijskem koncertu se bo N’toko po krajši evropski turneji, kjer predstavlja svoj internacionalni prvenec v angleškem jeziku, posnet za japonski trg, v samostojni obliki odpravil tudi po slovenskem klubovju.

p.s. Vsi ki si niste uspeli zagotoviti karte za danes ali pa vam datumsko ne ustreza današnji koncert, imate možnost še v SOBOTO, 6.11.2010. Razlika je le v tem, da je karta v soboto 8 € in da zraven ne dobite cd-ja.

Vstopnina:,
12€

Predprodajna mesta:
Gala hala (na prireditvah), Lj.
Lepa Žoga, Celovška 43, Lj.
One Way, Wolfova 12 a, Lj.

Po petih letih ustvarjalnega premora ter začasni samoukinitvi, se na slovenske odre znova vrača N’TOKO. 4. novembra bo izdal svoj tretji solistični album v slovenskem jeziku, ki nosi naslov »Parada ljubezni« in v širšem pomenu govori tudi o njegovem tokratnem tem…atskem naboru. V kolikor je šlo pri prvem albumu za odkrito spogledovanje z alternativnim hiphopom, pri drugi pa za neklasično bendovsko obliko hiphopa, je njegov tokratni pristop še najbolj klasičen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply