Domen Bizjak tretji v Londonu

V Londonu so se deskarji pomerili na letošnji prvi tekmi v skokih prostega sloga. V kvalifikacijah je nastopilo 50 tekmovalcev, med njimi tudi šest Slovencev – Marko Grilc, Domen Bizjak, Matevž Pristavec, Luka Jeromel, Matevž Petek in Mitja Kodrič.

V prvi skupini je Domen Bizjak s 25,5 točkami osvojil tretje mesto, še boljši pa je bil v drugi kvalifikacijski skupini Matevž Pristavec, ki je imel s 26,9 točkami najboljšo oceno. V finalu pa ste se nadvse izkazala oba naša finalista. Domen Bizjak je namreč zasedel tretje mesto in tako poskrbel za prve stopničke naših deskarjev v letošnji sezoni ter za svoje prve v karieri. Tik za njim pa se je uvrstil še Matevž Pristavec. Zmage se je razveselil Avstrijec Stefan Gimpl, drugi pa je bil Švicar Gian-Luca Cavigelli. Marko Grilc je zasedel 13., Matevž Petek 21., Mitja Kodrič 37. in Luka Jeromel 39. mesto.

Organizatorji so se pri pripravi tekmovanje nadvse potrudili, saj so morali za pokritje umetne skakalnice Freeze Kick izdelati kar 500 ton snežne odeje.

V Londonu so se deskarji pomerili na letošnji prvi tekmi v skokih prostega sloga. V kvalifikacijah je nastopilo 50 tekmovalcev, med njimi tudi šest Slovencev – Marko Grilc, Domen Bizjak, Matevž Pristavec, Luka Jeromel, Matevž Petek in Mitja Kodrič. V prvi skupini je Domen Bizjak s 25,5 točkami osvojil tretje mesto, še boljši pa je bil v drugi kvalifikacijski skupini Matevž Pristavec, ki je imel s 26,9 točkami najboljšo oceno.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply