Dolina zabave in iger

Veliko prostora za pustolovščine in niti malo prostora za dolgčas v Saalbach Hinterglemm-u! Cela dolina je kot igrišče za otroke, familije, popotnike in kolesarje – Saalbach Hinterglemm daje možnost vsakomur, da si ustvari svoje sanjske počitnice.

Ko je zima, se smučarji in deskarji tukaj počutijo kot doma. Vendar poleti, ta regija, privlači veliko popotnikov, visokoplaninskih navdušencev in nordijskih hodcev z 450 km dobro označenimi pohodniškimi stezami. Štiri gondole omogočajo tako mladim kot tudi starim, da ste korak bližje nebesom brez da bi porabili preveč energije, ko vas popepljejo na štartno točko mnogim ogledom.

Gorski kolesarji in Freeriderji bodo našli kar 180 km dobro označenih kolesarskih poti, kot tudi z akcijo nabite kolesarske parke. Nepozaben pogled na Hohen Tauern in Leoganger Steinberge spremlja kolearje in pohodnike skozi Pinzgauer gorski svet. Novo v 2008: Z novim X-Line bo tretja Freeride-Pot odprta poleti 20008 X-Line pot ima 1025 m višinske razlike in dolžino 6.3 km. Začne se na zgornji postaji Schattberg X-Press-a in se spusti do centra Saalbach-a, skozi različen in v nekaterih primerih dokaj zahteven teren, na naravnih poteh.

Kolesarji imajo sedaj možnost, da ob koncu kolesarjenja, prikličejo njihovo osebno in digitalno, višinsko tabelo “bikeline” s tem da vnesejo njivo lift pass številko na www.bikeline.cc. “Bikeline” izsledi izbrano pot v kolesarskem območju s profilom višinskega metra na časovni tabeli. Tukaj so zbrani natančni podatki o uporabi lifta, skupna višinska razlika in tudi koliko je približno pokritih kilometrov downhill spustov.

Okoli 30 udobnih gorskih koč stoji, ne samo za okras in počitek, vendar tudi gostijo alpinske festivale skozi poletje. Tukaj bendi lokalne fok muzike igrajo njihovo tradicionalno muziko in gostitelji alpinskih koč strežejo z okusnimi Pinzgauer specialitetami.

Novo 2008: Alpine Flora pohodniška pot – Pot Zdravilnih Zelišč se bo nahajala na višini 1.544 m na Reiterkogel planini in bo vključevala preko 100 različnih vrst zelišč in lokalnih planinskih rož z razlago njihovih medicinskih in homeopatskih efektov.

Pohajkovanje v tematskih Svetovih Fantazije
„Skrivnost gore Kodok“ pustolovska pot za otroke in mlade pri Reiterkogelu
. ”Najdite klovnov magični klobuk, katerega je ukradel gremlin Kodok. Bodi na sledi gremlinu, s pomočjo skrivnostnih namigov in ugank med potjo na Reiterkogelu, da najdeš magični klobuk.” Pustolovščina ”gore Kodok” naredi pohajkovanje odlično izkušnjo za vse otroke in mlade. Opremljeni z pustolovsko prepustnico, ki je vključena z lift prepustnico, bodo mladi lovci na zaklad hodili po poti Reiterkogel, da odkrijejo skrivnost klovnovega ukradenega klobuka.

Veliko prostora za pustolovščine in niti malo prostora za dolgčas v Saalbach Hinterglemm-u! Cela dolina je kot igrišče za otroke, familije, popotnike in kolesarje – Saalbach Hinterglemm daje možnost vsakomur, da si ustvari svoje sanjske počitnice.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply