Dobrodelna dražba fotografij za Nino

Ob premierah filma Circus Fantasticus režiserja Janeza Burgerja  po različnih krajih po Sloveniji in mednarodnih festivalih po svetu, bo 9. marca ob 19. uri v ljubljanskem Kinodvoru potekala dražba filmskih fotografij.
 
Avtor fotografij, ki so nastale v zakulisju snemanja, je Mitja Ličen. Na dražbi bo 20 fotografij velikosti 50×75 centimetrov in 40×60 centimetrov, zaradi časovne omejenosti dražbe v kavarni Kinodvora pa so se organizatorji odločili, da bodo prodajo fotografij začeli že prej na socialnem omrežju Facebook.
 
Izkupiček od prodaje fotografij je namenjem Nini Wabra, novinarki in radijski voditejici. Nina je preživela hudo prometno nesrečo, zbrana sredstva pa bodo namenjena za nakup lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov.
 
Na dražbi v kavarni Kinodvora bosta v vlogah voditelja dogodka in licitatorja fotografij Luka Bregar in Lado Bizovičar.
 
Fotografije si lahko ogledate na spletna strani filma v rubriki Novice ali pa se udeležite dražbe že od 2. marca na omrežju Facebook v profilu "Silent Sonata Movie".
 

Ob premierah filma Circus Fantasticus režiserja Janeza Burgerja po različnih krajih po Sloveniji in mednarodnih festivalih po svetu, bo 9. marca ob 19. uri v ljubljanskem Kinodvoru potekala dražba filmskih fotografij. Avtor fotografij, ki so nastale v zakulisju snemanja, je Mitja Ličen. Na dražbi bo 20 fotografij velikosti 50×75 centimetrov in 40×60 centimetrov, zaradi časovne omejenosti dražbe v kavarni Kinodvora pa so se organizatorji odločili, da bodo prodajo fotografij začeli že prej na socialnem omrežju Facebook.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply