DJ MURPHY BO NASTOPIL NA DANCE REPUBLIC

Naravnost iz vroče Brazilije, bo 26. aprila na Gospodarsko razstavišče priletel DJ Murphy – legenda techno glasbe. Pravijo, da ga je treba videti v živo, za mešalno mizo. Večina namreč vedno reče isto: “Tip je popolnoma nor.“ Chris Liebing, ki ga je pripeljal v Nemčijo, v njegov radijski šov je rekel: “Poslušajte, ta dečko prihaja iz Brazilije, tam je legenda. Tukaj ga nihče ne pozna. Ampak v primerjavi z menoj, sem le neveden začetnik.”

Marcos Santos ali DJ Murphy je svojo kariero je začel v zgodnjih 90-ih kot DJ, ki je vrtel hip hop, nato pa se je intenzivno posvetil acid housu in technu. Brazilska scena ga je vzljubila in postavila na prestol. Njegovi nastopi so postali med najbolj zaželenimi v kar 30. državah sveta. Imel je priložnost postati prvi DJ iz Latinske Amerike, ki je leta 2001 vrtel na Svetovnem festivalu elektronske glasbe (World Electronic Music Festival) v Kanadi. Ljudem je bil tako všeč, da je moral naslednji dan vrteti še dodatne tri ure.

Fasciniral je tudi Bena Longa, člana svetovno znane londonske zasedbe Space DJz: “Ko sem prvič videl za mešalno mizo videl Murphyja, sem si rekel, da moram v pokoj ali pa se odpraviti nazaj v šolo in znova v sobi poprijeti za mešalko. Murphy je prihodnost techna! In ne vem, če je na svetu še kakšen talent kot je on.”

Če želite za mešalno mizo videti mojstra z vsemi njegovimi triki in vrhunskim scratchanjem, potem stopite na techno območje Land of Dark.

Naravnost iz vroče Brazilije, bo 26. aprila na Gospodarsko razstavišče priletel DJ Murphy – legenda techno glasbe. Pravijo, da ga je treba videti v živo, za mešalno mizo. Večina namreč vedno reče isto: “Tip je popolnoma nor.“ Marcos Santos ali DJ Murphy je svojo kariero je začel v zgodnjih 90-ih kot DJ, ki je vrtel hip hop, nato pa se je intenzivno posvetil acid housu in technu. Brazilska scena ga je vzljubila in postavila na prestol. Njegovi nastopi so postali med najbolj zaželenimi v kar 30. državah sveta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply