Division – zmagovalci Škisolova

Izbran je zmagovalec Škisolova, izbora za neuveljavljeno glasbeno skupino za nastop na Škisovi tržnici 2010. Pomembni so bili tako glasovi gledalcev kot žirije, skupno zmago pa si je v Ljubljanskem KMŠ-ju priborila skupina Division.

Nagrajeni bodo z nastopom na glavnem odru največje študentske prireditve v Sloveniji, ki bo potekala 5. maja na letnem telovadišču ND – Ilirija s pričetkom ob 12.00.
 
To pa še ni vse, saj bomo zmagovalni skupini omogočili tudi snemanje CD albuma. Poleg tega je skupina Division prejela bon v vrednosti 150€, ki ga podarja koncerti.net.
 

Izbran je zmagovalec Škisolova, izbora za neuveljavljeno glasbeno skupino za nastop na Škisovi tržnici 2010. Pomembni so bili tako glasovi gledalcev kot žirije, skupno zmago pa si je v Ljubljanskem KMŠ-ju priborila skupina Division. Nagrajeni bodo z nastopom na glavnem odru največje študentske prireditve v Sloveniji, ki bo potekala 5. maja na letnem telovadišču ND – Ilirija s pričetkom ob 12.00. To pa še ni vse, saj bomo zmagovalni skupini omogočili tudi snemanje CD albuma. Poleg tega je skupina Division prejela bon v vrednosti 150€, ki ga podarja koncerti.net.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply