Disco Fever with: Disco legend Phil Asher

Ob 23. uri, Cvetličarna, Ljubljana

5 let nazaj so se v Cveličarni začeli legendarni FFN večeri, ki so se skupaj z nadgradnjo Cvetličarne razvili v Cvetličarna Clubbing dogodke in vam vsak teden servirali nepozabne elektronske in najboljše disco zabave v mestu.

V petek, 4. februarja 2011 bomo peto obletnico primerno proslavili v disco fever vzdušju z enim od pionirjev disco zabav, kot jih poznamo danes. Iz Londona prihaja vrteti disco uspešnice pod največjo disco kuglo v mestu legenda Phil Asher, slovenske disco barve pa bosta zastopala DJ Dekky in Mr. Salinnas. Petek je dan za… DISCO!  

Phil Asher je nedvomno eden najbolj profiliranih britanskih DJ-ev in producentov in eden od ustanoviteljev založbe Restless Soul. Nepogrešljiv del glasbega okolja na otočju zadnjih 15 let. Phil je v tem času izdal preko 200 lastnih produkcij poleg nešteto remiksev. Od prvega nastopa v Londonskem house klubu Delirium leta 1991 pa do zadnjih nastopov v Inspiration Information in Soul Heaven za Ministry of Sound v Londonu je Phil vrtel vsepovsod po Veliki Britaniji, prav tako pa po Italiji, Nemčiji, Švici, na Portugalskem, v Franciji, Braziliji, na Japonskem, v Kanadi in ZDA ter na Novi Zelandiji in v Avstraliji. Phil Asher je eden najbolj delavnih predstavnikov soul glasbe, ki se trudi združiti ljubezen do soulful glasbe, zrušiti glasbene prepreke in ponuditi nove presežke z izdano kvalitetno glasbo. V zadnjih projektih se Phil ukvarja predvsem s produciranjem dveh novih tesktopiscev, Shea Soul in Zansiko, s snemanjem Songs out of Season in ostalimi.

Kot ga je opisal novinar Jan Peeters: "Z občudovanja vredno energijo in spontanostjo bo sprejel vse kar se mu najde na eni od njegovih mnogih poti in to spremenil v glasbeno umetnino. Phil Asher je resnično… mojster na delu".  

MYSPACE: http://www.myspace.com/restlesssoulmusic
WEB:

VSTOPNINA: Do polnoči vstopnine s Cvetličarna member kartico ni/brez kartice 5 eur, po polnoči 5 eur za vse. VIP members prost vstop.

5 let nazaj so se v Cveličarni začeli legendarni FFN večeri, ki so se skupaj z nadgradnjo Cvetličarne razvili v Cvetličarna Clubbing dogodke in vam vsak teden servirali nepozabne elektronske in najboljše disco zabave v mestu. V petek, 4. februarja 2011 bomo peto obletnico primerno proslavili v disco fever vzdušju z enim od pionirjev disco zabav, kot jih poznamo danes. Iz Londona prihaja vrteti disco uspešnice pod največjo disco kuglo v mestu legenda Phil Asher, slovenske disco barve pa bosta zastopala DJ Dekky in Mr. Salinnas. Petek je dan za… DISCO!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply