Digital dungeon w. Blokhe4d

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Illegalna temnica znova odstira vrata za temačn(ejš)e plesne noči! ILLEGAL prireja nov masovni odhod v drum and bass nebesa skozi preplesano noč. Predstavljamo Blokhe4d, ki ga ob Maldiniju in Vegasu tvori eden najbolj prebojnih mladcev na sceni, Uman.

Maldini in Vegas zgodovinsko slovita kot polovica )E|3( – Bad Company, kolektiva, ki je zdaj že monumentalnega pomena. Med drugim so sproducirali The Nine, po izboru obiskovalcev Drum and bass Arene "najboljši drum and bass komad" kadar koli. Maldini in Vegas sta po razpadu Bad Company zagnala založbo Bad Taste in na njej (s)producirala obilo mladih imen. Zdaj sta veterana združila moči s švicarskim producentom Umanom – ta je predtem izdajal na DSCI4 ter Viper (pri slednji najdemo tudi Smootha in Telekinesis) – in skupaj tvorijo Blokhe4d. Po prvi izdaji za lastno založbo Bad Taste so na pomlad pokazali tudi svojo mehkejšo zvočno plat na singlu Full Circle/Skyline za Hospital Records. Vendarle pa predstavljajo temnejšo, a zelo plesno plat drum and bass spektra in po prvih izdajah sodeč obetajo novo veliko ime in ogromno odlične glasbe.

Še sveže s peklenskega žara vam jih dostavlja ILLEGAL kru ob izdatni pomoči domačega tandema Telekinesis, ki obljubljata uvodne rafale impulzov za plesne noge.

Bad floor:
Vegas & Uman (BLOKHE4D / Bad Taste Recordings, UK)
Telekinesis (ILLEGAL / Bad Taste, Viper, Breed 12 Inches, SLO)
Hedon (ILLEGAL)
Spade (ILLEGAL)

Good floor:
Dubbud (DubLab)
Rollking (DubLab)

Vstop:
Do 24h: 7€
Letak, Študent: 8€
Ostali: 9€

Illegalna temnica znova odstira vrata za temačn(ejš)e plesne noči! ILLEGAL prireja nov masovni odhod v drum and bass nebesa skozi preplesano noč. Predstavljamo Blokhe4d, ki ga ob Maldiniju in Vegasu tvori eden najbolj prebojnih mladcev na sceni, Uman. Maldini in Vegas zgodovinsko slovita kot polovica )E|3( – Bad Company, kolektiva, ki je zdaj že monumentalnega pomena. Med drugim so sproducirali The Nine, po izboru obiskovalcev Drum and bass Arene “najboljši drum and bass komad” kadar koli. Maldini in Vegas sta po razpadu Bad Company zagnala založbo Bad Taste in na njej (s)producirala obilo mladih imen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply