Deževen trening spusta ter kvalifikacije 4-krosa

Kljub temu da vreme ne prizanaša tekmovalcem, so odpeljali prvi merjeni trening spusta. Kvalifikacije v 4-krosu pa so dale 64 finalistov. Napetost na prizorišču Svetovnega pokala gorskih kolesarjev v 4-krosu in spustu v Mariboru, počasi narašča.

Po merjenem treningu spusta, na katerem je bil najhitrejši izmerjeni čas 3:12.45 (Arron Gwin) so izpeljali še kvalifikacije za 4-kros. Najhitrejša sta bila Avstralca Caroline Buchanan in Jared Graves. Od Slovencev v kvalifikacijah najvišje Luka Novak na 16. mestu.

Kljub temu da vreme ne prizanaša tekmovalcem, so odpeljali prvi merjeni trening spusta. Kvalifikacije v 4-krosu pa so dale 64 finalistov. Napetost na prizorišču Svetovnega pokala gorskih kolesarjev v 4-krosu in spustu v Mariboru, počasi narašča. Po merjenem treningu spusta, na katerem je bil najhitrejši izmerjeni čas 3:12.45 (Arron Gwin) so izpeljali še kvalifikacije za 4-kros. Najhitrejša sta bila Avstralca Caroline Buchanan in Jared Graves. Od Slovencev v kvalifikacijah najvišje Luka Novak na 16. mestu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply