Demonstracija borilnih veščin

ValeTudo klub Ljubljana

V ponedeljek, 1. septembra 2008 ob 20h bodo uradno odprli prenovljene prostore ValeTudo kluba Ljubljana (Rojčeva 25, za tržnico Moste), otvoritev pa bodo združili tudi s fotografsko razstavo Marka Ocepka.

Program: demonstracija borilnih veščin
* ulična samoobramba
* aikido
* tajski boks
* kick boks
* boks
* submission grapling
* predstavitev najmlajših članov (do 15 let)
* 3 minutna MMA borba z vso zaščitno opremo

VALETUDO KLUB LJUBLJANA:

ValeTudo klub Ljubljana deluje že osem let, namenjen je tako tekmovalcem kot rekreativcem. Klub (splošna športna borba) izvaja različne borilne veščine oz. tehnike, član kluba pa je lahko prav vsak. Člani se lahko odločijo tudi za nadgradnjo in se s tem začno udeleževati temovanj v borilnih veščinah.
Član Vale-Tudo kluba, Bojan Kosednar – Želva, ima za seboj že sedem borb, od tega šest zmag; vse je dosegel že po dobrem letu treninga. To je dokaz, da klub dela kakovostno, njihovi člani pa dosegajo zavidljive rezultate tako v Sloveniji kot v tujini.
Predsednik kluba Miha Utroša se že več let aktivno ukvarja z borilnimi veščinami, posebej lahko izpostavimo Ultimate fighting. Je prvi Slovenec, ki je pri nas stopil v kletko (Cage-fight) in v tej kategoriji do sedaj še ni bil poražen. Leta 2007 je bil tudi hrvaški šampion v graplingu. Miha je glavni trener in koordinator celotnega dogajanja v klubu, avgusta pa je klub tudi celovito prenovil.

FOTOGRAF MARKO OCEPEK IN NJEGOVA RAZSTAVA:

Otvoritev prenovljenih prostorov kluba bo sovpadala z otvoritvijo fotografske razstave iz različnih tekmovanj v borilnih veščinah, kjer so sodelovale tudi mnoge mednarodne zvezde. Fotograf Marko Ocepek bo predstavil široko paleto fotografij, kjer boste lahko videli odnos, ki ga spletajo borec, nasprotnik in trener.

Marko Ocepek se s fotografijo ukvarja že vrsto let, izjemno pozornost pa posveča trenutkom, kjer s fotografijo ujame in prezentira svoj osebni pogled na dogajanje v ringu. Pomembna mu je t.i. »zamrznitev« trenutkov, ki so neponovljivi, s čimer gledalcu omogoči pogled v notranji svet subjekta na fotografiji.

Dodatne informacije:

Marko Ocepek – 041 790 342 mocepek@siol.net Miha Utroša – 041 980 591

Hangar P.R.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply