Delavnica animiranega filma na Boffu

Bovec, Slovenija

Delavnica bo potekala predvsem v dopoldanskih urah. Točen urnik bo prijavljenim udeležencem posredovan naknadno. Udeleženci se spoznajo z animacijskimi tehnikami, procesi ustvarjanja animiranega filma, računalniškimi programi za snemanje in montažo slike in zvoka. Naučijo se tudi skupinskega dela. Delavnica je primerna za vse, ki se želijo z animiranim filmom seznaniti podrobneje. Delavnica je brezplačna. Skupaj bomo približno 14 ur. Število mest je omejeno.

Prvi dan: Ogled nekaterih animiranih filmov in predstavitev tehnik, ki jih bomo uporabljali (plastelin, kolaž, pikselizacija, animacija predmetov,…). Izdelamo scenarij in zasnujemo like.

Drugi dan: Nadaljujemo z delom, predvsem s snemanjem animiranega filma.

Zadnji dan: Lotimo se montaže slike ter snemanja in montaže zvoka.

Špela Čadež je priznana avtorica, veliko izkušenj pa ima tudi z vodenjem tovrstih delavnic za mlajše in starejše udeležence.
Simon Hudolin je po poklicu diplomirani slikar, trenutno pa v OŠ Bovec poučuje likovni pouk.

Za informacije in prijave pokličite: Špela – 031 524 626 ali Simon – 041 965 063

Delavnica bo potekala predvsem v dopoldanskih urah. Točen urnik bo prijavljenim udeležencem posredovan naknadno. Udeleženci se spoznajo z animacijskimi tehnikami, procesi ustvarjanja animiranega filma, računalniškimi programi za snemanje in montažo slike in zvoka. Naučijo se tudi skupinskega dela. Delavnica je primerna za vse, ki se želijo z animiranim filmom seznaniti podrobneje. Delavnica je brezplačna. Skupaj bomo približno 14 ur. Število mest je omejeno. Špela Čadež je priznana avtorica, veliko izkušenj pa ima tudi z vodenjem tovrstih delavnic za mlajše in starejše udeležence. Simon Hudolin je po poklicu diplomirani slikar, trenutno pa v OŠ Bovec poučuje likovni pouk.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply