DEJAN LAPANJA & BAND

Ob 21.30, Izbruhov kulturni bazen, Kranj

Na petkovem koncertu v Kranjskem kulturnem bazenu se bodo zopet srečali člani tria Dejan Lapanja & Band, na bobnih in kitari Bor Zakonjšek, na bas kitari in spremljevalnih vokalih pa Klemen Teran.

Poleg glasbe iz lanskoletnega prvenca Ni časa za preroke  bodo obudili par starih skladb iz obdobja skupine Ulixes, predstavili pa bodo tudi dve novi skladbi za prihajajoči drugi album Dejana Lapanje, ki se obeta konec leta, in sicer aktualni single Princi in Pepelke ter čisto novo, še neslišano skladbo Dajem odpoved, ki govori o tem, kaj se na slovenski sceni dogaja in kako počasi postajamo siti vsega. Vse je samo sexy, vse je tako turbo, govori besedilo omenjene skladbe, katere avtorja sta Dejan Lapanja in Klemen Teran.

Koncept tria se razlikuje od izvirnih posnetkov na plošči. Slišali boste lahko razširjene in nadgrajene kompozicije, ki bodo v ospredje porinile tudi več kitarske igre.

Vstopnina: 6 eur

Na petkovem koncertu v Kranjskem kulturnem bazenu se bodo zopet srečali člani tria Dejan Lapanja & Band, na bobnih in kitari Bor Zakonjšek, na bas kitari in spremljevalnih vokalih pa Klemen Teran. Poleg glasbe iz lanskoletnega prvenca Ni časa za preroke bodo obudili par starih skladb iz obdobja skupine Ulixes, predstavili pa bodo tudi dve novi skladbi za prihajajoči drugi album Dejana Lapanje, ki se obeta konec leta, in sicer aktualni single Princi in Pepelke ter čisto novo, še neslišano skladbo Dajem odpoved, ki govori o tem, kaj se na slovenski sceni dogaja in kako počasi postajamo siti vsega.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply