Defected In The House Carnival with JUNIOR JACK & KID CREME

V Ljubljano prihaja še ena vrhunska klubska zgodba, na katero prisegajo ljubitelji vokalnega housa od Buenos Airesa in Melbourna do Moskve in Miamija: v sodelovanju z londonsko založbo Defected, zadnja leta vodilno inštitucijo na področju hišnih ritmov, boste lahko v InBoxu ekskluzivno doživeli vzdušje klubskih zabav Defected In The House.

V premierni, karnevalski, izdaji, vam bosta pete in ušesa razgibala avtorja klubskih in radijskih uspešnic kot so E Samba, Dare Me (Stupidisco), See You Dancin’, Da Hype, Make Luv, Thrill Me in You Look Fantastic. Njun glasbeni izbor bo popestril izvirni dekor zabav Defected In The House, ki bo tokrat skočil v objem zaljubljeni karnevalski razigranosti. Se vidimo v vaši najljubši hiši zabave!

JUNIOR JACK  //  BE

KID CRÈME //  BE

Jr. Gregg //  SI

InBox Club, Jurčkova c. 224, IOC Rudnik, Ljubljana

Vstopnina = 18€
Pustne šeme = 13€
Predprodaja (1/2 – 12/2) = 15€

Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol;
online presale: www.eventim.si in www.vstopnice.com
by phone: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob / mon-sat / lun-sab: 8am – 6pm)

V Ljubljano prihaja še ena vrhunska klubska zgodba, na katero prisegajo ljubitelji vokalnega housa od Buenos Airesa in Melbourna do Moskve in Miamija: v sodelovanju z londonsko založbo Defected, zadnja leta vodilno inštitucijo na področju hišnih ritmov, boste lahko v InBoxu ekskluzivno doživeli vzdušje klubskih zabav Defected In The House. V premierni, karnevalski, izdaji, vam bosta pete in ušesa razgibala avtorja klubskih in radijskih uspešnic. Njun glasbeni izbor bo popestril izvirni dekor zabav Defected In The House, ki bo tokrat skočil v objem zaljubljeni karnevalski razigranosti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply