David Guetta v Ljubljani

V noči s petka na soboto se je v ljubljanskih Stožicah pisalo novo poglavje slovenske plesnoelektronske zgodovine, saj je ob težko pričakovanem nastopu trenutno enega najbolj vročih svetovnih popzvezdnikov, Davida Guette, v Areni zaplesalo krepko preko 10.000 obiskovalcev.

Največjega domačega dvoranskega plesnega spektakla vseh časov ni moglo pokvariti nič, ne dejstvo, da so Stožice prvič gostile tovrstno prireditev ne tehnično spretno izničeni 13-sekundni eho v dvorani niti slabo vreme, saj so navijači francoskega gramofonskega mojstra najboljše karte razgrabili že tedne pred prireditvijo. Domačina Eddie F in Angel Anx kljub zelo dolgima in razgibanima karierama, česa takega, kot je spraviti v ples polno Areno, še nista doživela.

Ob močnih snežnih zametih je kratko potegnil le Kanadčan Glenn Morrison, ki se je prizemljen iz Frankfurta z vlakom in avtom komajda prebil do Ljubljane, na koncu pa mu je razpoloženi zvezdnik večera ob podaljšanem nastopu pustil le toliko časa, da se
je lahko spodobno ogrel. David je sicer povsem upravičil pričakovanja in navdušeno, starostno zelo pestro občinstvo – v katerem ni manjkalo obrazov znanih estradnikov, športnikov, kreativcev, politikov na čelu z županom Zoranom Jankovičem, uspešnih poslovnežev, lepih tet in izklesanih stricev – ponesel v glasbena nebesa z avtorskimi hiti, kot so "Sexy Bitch", "Memories", "When Love Takes Over", "Gettin’ Over You", "Love is Gone", "Commander", "I Got a Feeling", "Club Can’t Handle It" in številni drugi.

Energijo na plesišču je še potenciral spektakularni nastop ibiških Kryomanov ter Davidovo prepevanje in pihanje na dušo tokrat spet izredno odzivnega slovenskega občinstva, ki mu je obljubil, da se vrne že naslednje leto.

Gregor Zalokar

V noči s petka na soboto se je v ljubljanskih Stožicah pisalo novo poglavje slovenske plesnoelektronske zgodovine, saj je ob težko pričakovanem nastopu trenutno enega najbolj vročih svetovnih popzvezdnikov, Davida Guette, v Areni zaplesalo krepko preko 10.000 obiskovalcev. Domačina Eddie F in Angel Anx kljub zelo dolgima in razgibanima karierama, česa takega, kot je spraviti v ples polno Areno, še nista doživela. David je sicer povsem upravičil pričakovanja in navdušeno, starostno zelo pestro občinstvo. Energijo na plesišču je še potenciral spektakularni nastop ibiških Kryomanov ter Davidovo prepevanje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply