DAVE CLARKE @ INBOX

In LOVE with iSPACE !

Dave Clarke je v post-punkerski eri tehno umestil kot osrednjo silnico otoške elektronike. Kot avtor in didžej je vedno toplo sprejet tako v aternativnih klubih kot na velikih festivalih.

Ob tem pa se ves čas izvija iz žanrskih klišejev. Sceno je zaznamoval s serijo epejev Red in albumom Archive 1, spomenik pa si je postavil s ploščo Devil’s Advocate. Na njej je še enkrat več pokazal, da tehno ni le struženje vijakov in razbijanje s kuhavnico po kuhinjskih loncih, ampak napredna glasba z DJ Rushem in Anthonyjem Rotherjem na enem in alternativnimi Chicks On Speed in Sisters of Mercy na drugem robu. Baron tehna zadnja leta živi v Amsterdamu, kjer je aktivno vpleten v organizaciji konference ADE, v sklopu katere vodi ocenjevanje mladih producentov. Prebivalce Bruslja zalaga s svežimi zvoki z radijsko oddajo White Noise, slovensko občinstvo pa pocrklja z največ enim nastopom letno. V InBoxu.

Dave Clarke
(daveclarke.com) UK

Daniel Gloomy
(C. A. R., Beast Music) SI

Psiho
(Annunaki) SI

Veztax
(Vezotonik) SI

DEKLARACIJA

InBox
Jurčkova c. 224 (nasproti E-Leclerca)
IOC Rudnik, Ljubljana
www.inbox-club.si
info@inbox-club.si

VSTOPNINA:
Do 23h = 16 € / po 23h = 19 €

REZERVACIJE MIZ & VIP CLUBBING
+386 (0) 40 477 961 (Tanja)

INFO PER L’ ITALIA
+39 3 39 268 72 36 (Spiros)

PRESS & AKREDITACIJE
Prošnje za akreditacije zbiramo do 30/4/09 na press@inbox-club.si. Prednost imajo mediji, ki bodo prireditev najavili.

Postani član kluba InBox in prejemaj brezplačna tedenska obvestila o naših dogodkih. Člani kluba sodelujejo v tedenskem nagradnem žrebanju za brezplačne vstopnice in druge nagrade. Prijaviš se tako da pošlješ na info@inbox-club.si e-sporočilo z zadevo E-MEMBER.

Dave Clarke je v post-punkerski eri tehno umestil kot osrednjo silnico otoške elektronike. Kot avtor in didžej je vedno toplo sprejet tako v aternativnih klubih kot na velikih festivalih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply